Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 196 / 16 / 0
@tosieniedzieje Nie jestem jakimś ekspertem w tym temacie, ale pierwsze co przychodzi mi na myśl to zbadać się pod kątem testosteronu. To jednak w nim tkwi sedno sprawy, są terapie testosteronowe, można się zgłosić do urologa albo endokrynologa. Za testosteron odpowiada więcej rzeczy niż można się spodziewać, dieta i sport potrafi niektórym uratować życie pod tym względem. Mówię tu o sytuacji jakbyś już nie brał wenli, bo na takiej dużej dawce może być ciężko, jedni jak widzisz dobrze znoszą jakas dawkę pod względem libido, a innych kastruje całkowicie.
  • 1013 / 312 / 5
@tosieniedzieje testosteron to nie. Jedynie poziom prolaktyny może mieć znaczenie, jeżeli wyjdzie ci zawyżony to powinieneś bez problemu dostać Kabergoline, tylko po niej uważaj bo libiodo może ci skoczyć wyżej niż po bk jeżeli weźmiesz jedną tabletkę za dużo lub częściej niż co dwa tygodnie.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 196 / 16 / 0
Czyli jednorazowy wyskok sporo alko + 150mg Krystyny mógł różnie zadziałać na terapię z wenlafaksyna, a w przypadku jeżeli by coś zresetował to ile trwa pełne naładowanie jakieś 2-3 tygodnie? Widzicie to jest właśnie nerwica natręctw to pierdolone upewnianie sie chociażby xdd
  • 19 / 2 / 0
Siema, mam pytanko, leci mi 5 tydzien na wenli, początkowo 37.5 aktualnie jest 225mg. Skutkow ubocznych za bardzo nie odczuwam poza lekkim otepieniem w dzien. Brak libido od 150mg+ no i kilka dni po zwiekszeniu dawki straszne znuzenie w poludnie na kilka h, ktore po kilku dniach przechodzi ... No i zastanawiam sie czy zostac narazie na 225 mg na 3 tyg np i zobaczyc jak bedzi, bo jak narazie nie narzekam na kompletny brak energi tylko bardziej na brak motywacje, ktorej wgl nie mam, np. Leze albo siedze przy komputerze i mam w glowie, ze przydalo by sie cos zrobic bo zycie spierdala, ale no brak motywacji, kompletny brak ... Mam nadzieje ze po prostu wenla jeszcze sie nie rozkrecila. Mylicie zeby zostac na 225 ? czy dowalic do300 i wtedy czekac. Na sen nie narzekam biore duza dawkie kwety (ktora i tak musze brac na sen) a libido i tak juz nie mam xd

Jak mozecie podajcie wasze skutki uboczne po wenli przed rozkreceniem sie leku.
Po jakim czasie rozkrecila sie u was wenla ?
Na jakiej dawce wenli jestescie ?
Na co najbardziej wenla wam pomogla ? energia ? motywacja ? moze na cos innego dobrze wplynela ?
Moze jakis mix bierzecie wenla + cos innego ?
  • 844 / 478 / 0
Dorzuciłem ostatnio pare rzeczy do wenli
Kurkuma+pieprz
Bacopa Monieri
Noopept

Pała stoi w końcu jak powinna. Sam w szoku jestem
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 3455 / 561 / 2
08 października 2023ZebymNieZapomnial96 pisze:
Siema, mam pytanko, leci mi 5 tydzien na wenli, początkowo 37.5 aktualnie jest 225mg. Skutkow ubocznych za bardzo nie odczuwam poza lekkim otepieniem w dzien. Brak libido od 150mg+ no i kilka dni po zwiekszeniu dawki straszne znuzenie w poludnie na kilka h, ktore po kilku dniach przechodzi ... No i zastanawiam sie czy zostac narazie na 225 mg na 3 tyg np i zobaczyc jak bedzi, bo jak narazie nie narzekam na kompletny brak energi tylko bardziej na brak motywacje, ktorej wgl nie mam, np. Leze albo siedze przy komputerze i mam w glowie, ze przydalo by sie cos zrobic bo zycie spierdala, ale no brak motywacji, kompletny brak ... Mam nadzieje ze po prostu wenla jeszcze sie nie rozkrecila. Mylicie zeby zostac na 225 ? czy dowalic do300 i wtedy czekac. Na sen nie narzekam biore duza dawkie kwety (ktora i tak musze brac na sen) a libido i tak juz nie mam xd

Jak mozecie podajcie wasze skutki uboczne po wenli przed rozkreceniem sie leku.
Po jakim czasie rozkrecila sie u was wenla ?
Na jakiej dawce wenli jestescie ?
Na co najbardziej wenla wam pomogla ? energia ? motywacja ? moze na cos innego dobrze wplynela ?
Moze jakis mix bierzecie wenla + cos innego ?
Spróbuj nosem
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 5 / 0
Siema jestem już 6 dzień na wenli skutków ubocznych nie odczuwam , zacząłem od 75mg na wieczór ale mam takie erekcje z rana ze spodenki rozrywa … to normalne ???
  • 4446 / 709 / 2117
Wenla to antydepresant z różnymi skutkami ubocznymi. Jednym z nich jest nadmierne pobudzenie seksualne (które jak widać na załączonym przypadku) objawiać się może mocnym/silnymi erekcjami. Kolego, jeżeli rozrywa Ci tylko spodenki, ale nie odczuwasz żadnych (jakichkolwiek) innych skutków ubocznych z tym związanych, to nie ma żadnych objaw do niepokoju.

Jeżeli będzie to nagminne lub utrzyma się przed dłuższy czas, to wtedy proponuje dopiero skonsultować to z lekarzem. Poza tym, odpowiadając na Twoje pytanie - tak. Jest to całkowicie normalne.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 844 / 478 / 0
19 października 2023Dcccd pisze:
Siema jestem już 6 dzień na wenli skutków ubocznych nie odczuwam , zacząłem od 75mg na wieczór ale mam takie erekcje z rana ze spodenki rozrywa … to normalne ???
Korzystaj i ciesz się chwilą, bo jak Ci 'lekarz' zwiększy dawkę to w ogóle Ci nie stanie.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 19 / 5 / 0
Skoro na 75mg nie ma problemu z erekcją to na większej dawcę może być ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.