"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Jak mozecie podajcie wasze skutki uboczne po wenli przed rozkreceniem sie leku.
Po jakim czasie rozkrecila sie u was wenla ?
Na jakiej dawce wenli jestescie ?
Na co najbardziej wenla wam pomogla ? energia ? motywacja ? moze na cos innego dobrze wplynela ?
Moze jakis mix bierzecie wenla + cos innego ?
Kurkuma+pieprz
Bacopa Monieri
Noopept
Pała stoi w końcu jak powinna. Sam w szoku jestem
08 października 2023ZebymNieZapomnial96 pisze: Siema, mam pytanko, leci mi 5 tydzien na wenli, początkowo 37.5 aktualnie jest 225mg. Skutkow ubocznych za bardzo nie odczuwam poza lekkim otepieniem w dzien. Brak libido od 150mg+ no i kilka dni po zwiekszeniu dawki straszne znuzenie w poludnie na kilka h, ktore po kilku dniach przechodzi ... No i zastanawiam sie czy zostac narazie na 225 mg na 3 tyg np i zobaczyc jak bedzi, bo jak narazie nie narzekam na kompletny brak energi tylko bardziej na brak motywacje, ktorej wgl nie mam, np. Leze albo siedze przy komputerze i mam w glowie, ze przydalo by sie cos zrobic bo zycie spierdala, ale no brak motywacji, kompletny brak ... Mam nadzieje ze po prostu wenla jeszcze sie nie rozkrecila. Mylicie zeby zostac na 225 ? czy dowalic do300 i wtedy czekac. Na sen nie narzekam biore duza dawkie kwety (ktora i tak musze brac na sen) a libido i tak juz nie mam xd
Jak mozecie podajcie wasze skutki uboczne po wenli przed rozkreceniem sie leku.
Po jakim czasie rozkrecila sie u was wenla ?
Na jakiej dawce wenli jestescie ?
Na co najbardziej wenla wam pomogla ? energia ? motywacja ? moze na cos innego dobrze wplynela ?
Moze jakis mix bierzecie wenla + cos innego ?
Jeżeli będzie to nagminne lub utrzyma się przed dłuższy czas, to wtedy proponuje dopiero skonsultować to z lekarzem. Poza tym, odpowiadając na Twoje pytanie - tak. Jest to całkowicie normalne.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
19 października 2023Dcccd pisze: Siema jestem już 6 dzień na wenli skutków ubocznych nie odczuwam , zacząłem od 75mg na wieczór ale mam takie erekcje z rana ze spodenki rozrywa … to normalne ???
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.