Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 510 / 110 / 0
Re: Microdosing
Nieprzeczytany post autor: nicki »
Ale dlaczego tylko galaktycznej, to już musimy się tylko do jednej galaktyki ograniczać?
  • 1343 / 342 / 13
Re: Microdosing
Nieprzeczytany post autor: Czoug »
Podróże galaktyczne jak i międzywymiarowe są możliwe ale nie przy microdosingu tylko większych dawkach :korposzczur:

Sam nie próbowałem mikrodozować, bo jak dla mnie to tylko strata kwasa, chociaż Wojtek Sokół i programiści z doliny krzemowej polecają :lsd:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 799 / 456 / 0
Ale przy microdosingu jak najbardziej zmiana częstotliwości i i dostrojenie się do synchronizacji o czym pisze kolega wyżej. Po czym zostaje w bezczelny sposób zmiażdżony przez niedoszłego racjonalistę : DDD
  • 5184 / 916 / 0
Czy fenyloetyloaminy nadaja sie do microdosingu ? Czy nee rozwala serca , ukladu krązenia w dluzszej perspektywie ?
U mnie nawet male dawki daja fajny efekt i wzgledna trzezwosc .
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 161 / 12 / 0
Nie wiadomo. Nie ma takich badań naukowych.
A.microdosing to najczęściej polecany jest amanita miscaria.
Drugim dla fachowców, są grzyby psylocibine. Szczerze oparłbym się na lotach kosmicznych co jakiś okres, niż jedzenie cubensisów, codzienne jedzenie malych dawek to trochę profanacja.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.