Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 1759 / 240 / 0
@hubii
Używanie stimów co dziennie to jest sztuka i pewien rytułał ale żeby osiągnąć zamierzony efekt ktoś ci musi ci pokazać jak to działa ,,jak się za to zabrać"

,,to jest sarkazm"
Załóżmy dostajesz samolot i co z tego że go masz jak nie potrafisz nim latać.

MPH sprawdza się do wyrobienia sobie pewnych nawyków które zostają po zaprzestaniu brania, pomaga w stabilizowaniu osób nad pobudliwych, czy depresji, czy problemach z koncentracją.

MPH to nie kokaina tutaj niema potencjału rekreacyjnego jak w przypadku kokainy jak jest przyjmowany zgodnie z zalecaniami producenta-lekarza.

Mit
Czy MPH pomaga w nauce.
Odrazu pisze jeśli ktoś kto za młodu nie miał styczności z nauką na stimach to sobie odpuści bo to nie zda egzaminu mózg jest nuroplastyczn do pewnego wieku później to niema sensu.

+ jest łatwo dostępny
- ciężko znaleźć lekarza który wie jak działa ndri jak zacząć leczenie dobrać dawki ,
Dobry magik leki na start to +/- 1000/2000 na start.
  • 1298 / 258 / 0
@nCuX
MPH to nie kokaina
nie napisalem tego
przeczytaj jeszcze raz
tutaj niema potencjału rekreacyjnego
jak nie ma %-D

po drugie pisalem - male dawki kokainy,
dadzą ten sam efekt wyrobienia sobie nawyków co MPH w malych dawkach
Spoiler:

jedynie przedluzone uwalnianie raduje dupe temu "lekowi" i pewnie portfele jakichś koncernów
ja jestem na nie za potencjalem leczniczym w tym przypadku

edit:
no i brak duzego zjazdu chyba chuj wie, nie pisze w tym temacie juz,
leczcie sie
  • 1759 / 240 / 0
@hubii

Jesli chodzi o potencjał rekreacyjny oczywiście, ćpuny są kreatywne ,,sniff , iv candy crack z MPH.

Ale to są już kombinacje!!!

Połknięta tabletka nie posiada potencjału rekreacyjnego!!!!!!!!!
Czas żeby dobrać dawkę MPH to okres minimum 4tyg w których musisz nauczyć się jak to działa zaczynasz od małych dawek i zwiększasz potrzeby.

Jako iż jestem okazjonalnym kokainistą byłem wjebany w bk grubo nawet bardzo grubo wszystko co ma postać proszku jest dla mnie aktywizująco :( do ćpania

Ja nie widzę żadnego podobieństwa między kokaina a MPH- to jak porównanie psa do kota

Ps kapsel koki to jest 400zl dobrej jakości a z jakością jest różnie.

A paczka MPH to wydatek 60zl jakości farmaceutycznej.

Ps MPH pomógł wyjść z nałogu

Dla mnie MPH to już przeszłość.

Przeszedłem już jakiś rok temu na dextroamfetamine apteczną attentin i jestem na dawce 30mg-35max na cały dzień i po roku stosowania nie zaobserwowałem żadnych uboków.
  • 1298 / 258 / 0
@nCuX
Ja nie widzę żadnego podobieństwa między kokaina a MPH- to jak porównanie psa do kota
to wez 30mg koki to zobaczysz

koka silniejsza... wiadomo... nie o to mi chodzilo, ale jak zadnego podobienstwa %-D
  • 1 / / 0
Cześć, planuję wciągnąć ukruszone 2 tablety medikinetu. Jakich efektów spodziewać się jak na wagę 50kg oraz czy będzie widać po źrenicach, że coś było na rzeczy?
  • 927 / 288 / 5
To jeszcze zależy jakie tabletki. Ale tak, będzie widać po źrenicach jeżeli ktoś obyty.
Spodziewać się możesz dopaminowego rushu lub/i euforii.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 51 / 7 / 0
Hej,
Potrzebuję zrobić bardzo dużo sprzątania w ciągu najbliższych 10 godzin. Mam od wieków 0 tolerancję na stimy, schodzę z clona (trochę przykręcona, dobowa dawka 6 mg od kilku dni).
Ile tabletek (p.o., mogę rozgryźć i chomikować pod policzkiem?) wystarczy, żebym była skuteczna, skupiona i nie tak cholernie zmęczona, jak aktualnie jestem?
Jak to się ma do wzięcia po wieczornym 2 mg clona, zadziała w ogóle?

A w ogóle, to mam, bo dostałam z rok temu od psychiatry na motywację przy depresji, zalecił dawkowanie ½-½-0 😅

Edit: pytam o Medikinet 20 mg
  • 1298 / 258 / 0
i ile wzielas?
  • 1 / / 0
Jak teraz ogarnąć coś z metylofenidatem, po tych nowych regulacjach z wzglądem w historię leczenia? Miałem 2 opakowania i super się sprawdziły, ale teraz problem, żeby lekarka to przepisała...
  • 1298 / 258 / 0
no jak masz historie recept na twoje nazwisko na koncie pacjenta to sprobuj recke online czy nie?

chociaz nie wiem co to za akcje ostatnio odchodza
Zablokowany
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.