20 września 2023amator99 pisze: Hej, przychodzę do was z pytaniem, jak to jest z tolerancją na 2cb? Czy trzeba odczekać podobnie jak przy kwasie min. 2 tyg, czy jeśli zarzucę, tydzień później to normalnie klepnie. 2 pytanie czy wpływa to jakoś na tolerke na MDMA? Czy zmniejszyć dawki przy nexus flipie, czy zarzucać takie, jak bym walił solo substancję. Pozdrawiam.
18 września 2023Detronizator2 pisze: @KavonPL jak dla mnie im większa dawka tym bliżej kwasu, ale nawet 20mg bliżej kwasu niż MDMA (jak dla mnie), byłem w posiadaniu takowych pix. Ja bym na twoim miejscu rozkruszył ową tabletkę i podał podpoliczkowo lub podjęzykowo, w ten sposób uzyskujesz tak samo większą biodostępność (dwukrotnie) jak donosowo a jest pewniej, bezpiecznej i lepiej.
@amator99 - telerka jest ale mała - generalnie próbowałem po 3 dniach i wyraźnie czuć mniejsze klepnięcie. Tydzień był dam jako minimum.
btw i tak było lepsze od rozkruszonego litu. nie mogłem potem tego smaku pozbyć się chyba z 30min.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
20 września 2023amator99 pisze: Hej, przychodzę do was z pytaniem, jak to jest z tolerancją na 2cb? Czy trzeba odczekać podobnie jak przy kwasie min. 2 tyg, czy jeśli zarzucę, tydzień później to normalnie klepnie. 2 pytanie czy wpływa to jakoś na tolerke na MDMA? Czy zmniejszyć dawki przy nexus flipie, czy zarzucać takie, jak bym walił solo substancję. Pozdrawiam.
10 sierpnia 2023omertse pisze: Z wszystkich psychodelików które do tej pory próbowałem to 2C-B miało najmocniejszy bodyload ze wszystkich
[...]
Nawet meskalina o której można przeczytać, że ma ciężki bodyload to był dla mnie lajcik w porównaniu do 2C-B, może to kwestia dawki i jak powtórzę tripa na meskalinie z większą dawką niż poprzednio to dam tu znać czy dalej uważam że 2C-B ma najcięższy bodyload.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.