4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 70 / 4 / 0
13 września 2023DuchPL pisze:
spróbuj ... bombki zamiast sniffa.
masz "zamiast spływu" towar od razu tam gdzie trzeba... w żoładku.

zabawa z mefedronem aż sie prosi o snifersa, ale może tutaj tkwi Twój problem.
( prócz tego, że nie ogarnięte masz neurony od zbyt częstej zabawy z tym specyfikiem, może dłuższa przerwa i regeneracja organizmu pomoże )
Próbuję bombek i to w ogromnych dawkach.. słabo działa i tak.
No właśnie miesięczna przerwa spowodowała tylko to, że był jeden spływ przy pierwszym sniffie. Potem bez różnicy
  • 3455 / 555 / 2
Albo wersja be faktycznie wszystko Ci idzie do żołądka.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / 45 / 0
14 września 2023KakaowySzatan02 pisze:
13 września 2023DuchPL pisze:
spróbuj ... bombki zamiast sniffa.
masz "zamiast spływu" towar od razu tam gdzie trzeba... w żoładku.

zabawa z mefedronem aż sie prosi o snifersa, ale może tutaj tkwi Twój problem.
( prócz tego, że nie ogarnięte masz neurony od zbyt częstej zabawy z tym specyfikiem, może dłuższa przerwa i regeneracja organizmu pomoże )
Próbuję bombek i to w ogromnych dawkach.. słabo działa i tak.
No właśnie miesięczna przerwa spowodowała tylko to, że był jeden spływ przy pierwszym sniffie. Potem bez różnicy
Bombki są specyficzne i moim zdaniem kapryśne, bo klepią nierówno - raz dobrze, a raz ledwo co. Pewnie już próbowałeś, ale odczekaj przynajmniej te 2 godz. po posiłku, skrusz materiał, a potem go rozpuść w kieliszku soku i wypij, a całość popij szklanką soku.
  • 70 / 4 / 0
^ zawsze kruszylem temat i wrzucałem w żelowe kapsułki. Dziś spróbuję rozpuścić w soku i wypić
  • 766 / 50 / 1
Mam sprzęt w końcu taki, który próbowałem XX lat temu i od tamtej pory nigdy na nic takiego nie trafiłem.
To co latało po osiedlu, to jakieś śmieszne kamyczki które nawet w 10% nie miały podjazdu do tamtej pamiętnej fazy. Ja to się zastanawiam, czy moja śluzówka jest taka słaba czy co (Pewnie od futra).
W czym rzecz, pierdolony tak wżera się w śluzówkę, że z bólu to oczy łzawią.
A widzę posty wyżej, forumowicze nie czują w ogóle spływów.
Nie znam się na tym, aż na tyle, żeby stwierdzić czy towar jest zanieczyszczony czy nie?
Temu pytam was, nie jest on na pewno biały jak koks, tylko tak MINIMALNIE ucieka w odcień bursztynu.
Jedno jest pewne, po snifie mija ledwię kilka minut, a ja już mam na głowię ciężko.
Napisać sms? Nierealne, telefon skacze w oczach we wszystkie strony.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 26 / 1 / 0
siema chce sie was cos poradzic ogolnie to bylam w ciagu od stycznia teraz jestem dwa miesiace czysta ale boje sie ze jebne bo mam takie mysli a wiem ze jak juz jebne raz to nie przestane.. moje zdrowie w tamtym czasie sie pogorszylo strasznie pod wzgledem fizycznym i psychicznym do szkoly w ogole nie chodzilam od znajomych sie odcielam pol roku siedzialam sama w domu z mefem walilam 5 w noc a rano bylo strasznie codziennie lekarz podczas sniffowania slyszalam straszne dzwieki i widzialam postacie nie moglam spac w ciemnosci sprawdzalam 50 razy czy drzwi sa zamkniete na dwa zamki zawsze cos bylo krew na rekach schizy w chuj teraz kiedy nie cpam dwa miesiace zauwazylam ze mam straszne problemy z pamiecia nie pamietam w ogole tego okresu i bardzo ciezko jest mi przyswoic jakiekolwiek informacje zostalo mi to ze np boje sie ciemnosci przed spaniem czesto slysze jakies glosy ale juz nie az tak glosno jak wtedy i nie wiem jak ubrac to w slowa ale jak bylam porobiona to kazdy glosny dzwiek mnie przerazal jak cos spadlo np albo glosniej coa poruszylam (w nocy) to zaczynalam sie trzasc zamykac oczy i to mi zostalo. nie chce do tego wracac na badaniach podczas mefienia wychodzily rozne rzeczy.. migotanie przedsionkow na ekg z krwi wyniki slabe hipoglikemia anemia moja skora na rekach byla fioletowa zeby zniszczone strasznie 3 dni temu mialam przeszczep podniebienia ogolnie rzecz biorac widze jakie konsekwencje przyniosl ze soba mef mimo tego iz jestem swiadoma tego to dalej o tym mysle wiec moje pytanie do was to co mam zrobic i czy te problemy np z pamiecia mina? i czy dalej bedzie gorzej czy lepiej? dzieki
Ostatnio zmieniony 16 września 2023 przez r444uwu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3455 / 555 / 2
15 września 2023KarmiKlasik pisze:
Mam sprzęt w końcu taki, który próbowałem XX lat temu i od tamtej pory nigdy na nic takiego nie trafiłem.
To co latało po osiedlu, to jakieś śmieszne kamyczki które nawet w 10% nie miały podjazdu do tamtej pamiętnej fazy. Ja to się zastanawiam, czy moja śluzówka jest taka słaba czy co (Pewnie od futra).
W czym rzecz, pierdolony tak wżera się w śluzówkę, że z bólu to oczy łzawią.
A widzę posty wyżej, forumowicze nie czują w ogóle spływów.
Nie znam się na tym, aż na tyle, żeby stwierdzić czy towar jest zanieczyszczony czy nie?
Temu pytam was, nie jest on na pewno biały jak koks, tylko tak MINIMALNIE ucieka w odcień bursztynu.
Jedno jest pewne, po snifie mija ledwię kilka minut, a ja już mam na głowię ciężko.
Napisać sms? Nierealne, telefon skacze w oczach we wszystkie strony.
Lekko w bursztyn i jest mega moc? To chyba ten chiński specyfik z przemytu.

@r444uwu ja brałem rok ponad czasu 3-MMC i mam zaniki pamięci jak miałem tak mam tzn mózg mi normalnie funkcjonuje ale za Chiny ludowe nie mogę opisać Ci dnia wcześniejszego co robiłem od rana nie pamiętam żyje chwilą i tyle może i to na plus nie zawracam sobie głowy pierdołami.

Także ten tego zaburzenia pamięci raczej zostają.

Na ostre doły polecam WENLAFAKSYNę albo jakiś inny antydepresant. Mi wenlafaksyna pomogła dużo.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 166 / 0
Ile mefedron pływa we krwi po jednorazowym zażyciu jak się nic nie brało przez parę lat? zjadłoby się może jakąś sztukę przez noc i myślę w jakim czasie mogłoby to zejść?
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 507 / 195 / 1
Toksykokinetyka i mechanizmy toksyczne mefedronu:
mefedron ma bardzo krótki okres półtrwania (30-90 min), a działanie utrzymuje się 2-4 godziny.
https://litfl.com/meow-meow-mephedrone/

Pierwsze lepsze info z neta.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 109 / 0
Tylko to jest czas działania dawki a grama na raz przecież nie zje. Po długiej przerwie to pewnie na całą noc starczy , może więcej
"Life pain always sexy"
ODPOWIEDZ
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.