02 marca 2023FanPabloEscobar pisze: tak zgadza się datego mówie żeby też w weekend odpoczywać lub walić alfę i wcale nie śpisz przez tyg i pracujesz potem śpisz 3 dni i na nowo aż organizm będzie potrzebował więcej snu to bierzesz wolne ale swoje już zarobiłeś w nadgodzinach :)
Lepiej już mniej zarabiać i żyć w zdrowiu.
Zakładam że masz maks 40 lat . To jeszcze trzeba popracować będzie .
Ja też chciałem być jak najbardziej wydajny a pracodawcą i tak tego nie doceni .
Jak już furac to na swój biznes a nie zeby komuś dobrze zrobić i mieć na narkotyki by dalej furac.
To taka karuzela spierdolenia.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
27 sierpnia 2023TheTiger pisze: W moim przypadku narkotyki nie przyniosły mi sukcesów życiu zawodowy... do tego człowiek chodzi jakiś poryty do tej pracy. Mam teraz taką zasadę, że jak się idzie do pracy - 0 dragów!
Co do sukcesów w zawodzie, to rzadko kto przez kilka dobrych lat może lecieć i nie odbije mu się na pracy. Niestety, ale takie jest życie i trzeba mieć to na uwadze. No chyba, że prowadzisz własną firmę, no ale wtedy tam będziesz widział, że olewasz robotę, wszystko się sypie itp.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Natomiast największe ćpuny osiągają wiele...
Może ci co mają kasy mogą sobie pozwolić na więcej?
Stimiarze sa bardziej wydajni w pracy, opiowraki czy benzowraki, wątpię, chociaż kiedy byłem jeszcze na słabych opio pracowałem na kodeinie i tramadolu to spoko mi się pracowało, kodeina dawala uczucie wyjebania na wszystko i zniesienie stresu a tramadol ma trochę speedujacy profil dzialania taka opio feta, na tramadolu pracowało mi się ok, problem sie zaczął kiedy zacząłem walić morfinę i.v
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.