Mysle , ze minimalny wiek bezpiecznego startu to 16 dla mj a 18 na wszystko inne
Natomiast optymalny start bylby 18 mj 20 na wszystko inne
W idealnym swiecie czekaloby sie do 25 bo wtedy mozg i osobowosc sie krystalizuja juz w miare ale kto ma na to czas ? Wiem , ze ja nie mialem
a później to już było tylko z górki
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Ja zacząłem jakoś mając 30 może. I mam wrażenie, że to mnie uratowało, że nie jestem wykolejeńcem. Jak czytam w innym wątku, co niektórzy robili, żeby zdobyć ćpanie, to mi się płakać chcę. Dobrze że ja zacząłem będąc już ustatkowany :P
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.