Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 480 / 73 / 0
Blant to najmniej ekonomiczna metoda palenia. Jedyne jego zastosowanie to palenie w towarzystwie.
Jedzenie>waporyzacja>lufka>blant
  • 53 / 2 / 0
Zgadzam się z tym że blanty są niekonomiczne jak również nie są ekonomicznym sposobem palenia marihuany. Lecz jako osoba która w swoim życiu paliła już ze wszystkich ekonomicznych sposobów znanych światu, mam po prostu dość. Chrzanie ekonomiczne sposoby i kręcę sobie blanta pod swoje preferencje jeśli chodzi o ilość. Gdy pojawi się tolerancja, najlepszym sposóbem jest po prostu dostać marihuanę która ma zwiększony poziom THC. Ta sama odmiana, tylko poziom THC wyższy o kilka procent. W krajach w których marihuana jest legalnie dostępna jest to możliwe, ponieważ stężenie THC jest tam mierzone i podawane na opakowaniu. Po prostu lubię kręcić, to stwarza mi przyjemność pewnego rodzaju. Może i waporyzatory są zdrowsze i jest korzyść pod względem ekonomocznego palenia, ale i tak prawdopodobnie zostanę przy blantach, bo wiader, butli i lufek mam dość.
Uwaga! Użytkownik tomek4123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12630 / 2442 / 0
A jak wyrobisz tolerancję na tą mocniejszą wersję? Jest limit, którego nie da się przekroczyć i wtedy zostają koncentraty. Każdy pali jak lubi, póki pali swoje, albo wszyscy są zgodni co do sposobu : )
  • 120 / 32 / 0
Dziś ze znajomymi zderzyłam się na blancie, co prawda temat zafundowałam, a nasza gromadka liczyła 3 osoby. Zrolowalismy jednego skuna z domieszką tytoniu, nawdychalam się dymu dość syto 😀
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 4372 / 702 / 2117
Akurat blant to moim zdaniem najciekawszy i najlepszy sposób do palenia, jeżeli chodzi o klimat z osobami wspólnie. Ale to tylko moje prywatne zdanie. Ma on coś w sobie, co powoduje, że można to zrobić wszędzie, subtelnie i bez przypału "w miarę", o ile ktoś bez przypału potrafi, bo przypałowiec to i nawet z lufą da się złapać/wpierdolić w bagno ;)

Faworyt w paleniu. Bezapelacyjnie najlepszy i najłatwiejszy. Aż stare dobre holenderskie czasy mi się przypomniały w Bulldogu.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 12630 / 2442 / 0
Najlepszy sposób na puszczenie z dymem połowy tematu z ominięciem płuc ; )
Dla mnie tylko bongo.
  • 1342 / 341 / 13
Blanty i fifki to jednak podstawa jeżeli chodzi o chillout w plenerze, nie wyobrażam sobie targać ze sobą bongo nad jezioro czy inny wypoczynek, chociaż z drugiej strony to drażni mnie jak ktoś za dużo tyty ładuje do bibuły, bo jestem ex-palaczem papierosów a większość stoner ziomali jara jednak te śmierdzące kiepy i asertywność chuj strzela.

Dobrym rozwiązaniem na minimalizacje zaczadzenia od fajek są cienkie bletki (najlepiej) nieratyfikowane: ja używam srebrne rizle albo rawy, do tego szlugi z małą zawartością substancji smolistych np. R1.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 120 / 32 / 0
Sama poznałam gościa co rolował w tych krótkich bletkach tytoń w bardzo szybkim i precyzyjnym tempie.

Dlatego mogę se wyobrazić jakby rolował skręty 😉
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.