Jestem w okolicach zadaru, dokładniej Sukošan. Zastanawiam się czy nie podbić do lokalnego lodziarza ktory wyglada jakby codziennie coś brał xD
Jest ktoś może w okolicy i poratowalby czymkolwiek? Skręt daje we znaki a zapas ktory zabrałam zjadłam w pierwsze trzy dni. Tak kończy się brak samodyscypliny :)
Jeśli ktos bylby w sukosanie to na ulicy djeci raj (zaraz przy plaży) wiem kto i gdzie jara. Gdyby któryś z forumowiczów szukał ziółka to proszę na pw-pomogę tyle ile mogę, może wam sie uda ogarnąć. Ja dopiero w ostatni dzień pobytu poczułam charakterystyczny zapach skręcika u jednego chłopaka :)
Powodzenia wam wszystkim życzę w poszukiwaniu dobroci w tym pięknym kraju
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.