16 lipca 2022stuk pisze: Ogólnie ten shit to jak chcecie się naćpać rozwalacie 20 mg-30 mg i robice sniffa i macie zajebistą euforie i coś tam działa.Jak walicie sniffem to działa euforycznie.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Mam tez akitenon nie wiem co lepsze. Chce zejść z tego gowna. Wenla nawet dziala napja polineuropatie i depresje w tej niskiej dawce wysokich nie toleruje no i bedzie za duzo serotoniny.
Ja jeszcze mam łuszczycę w kilku miejscach ale świąd występował na zdrowej skórze, generalnie to mam podatną skórę na owady itd.
Poza tym przy odstawieniu obecnie klonów i trampka nie zauważyłem żadnej poprawy jeśli chodzi o lęki, schizy itd.
Oczywiście wiadomo że buspiron był zbity klonem i Tramalem (chociaż biorę już małe dawki) no ale ten świąd mnie niszczył przy tym leku także na 99% do niego nie wrócę.
I na koniec wiadomo że na każdego działa inaczej więc możliwe że warto spróbować.
Ja jak go brałem za pierwszym razem zadziałał od pierwszej tabletki I coraz bardziej się zastanawiam czy nie spróbować go jeszcze raz
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.