28 kwietnia 2021kszaker pisze: Witam, czy jest możliwe żeby w ogóle nie odczuć działania 250mg EPH (oral)? Jak bardzo trzeba mieć rozjebane receptory dopaminowe? Nigdy nie brałem fenidatów, jedynie małe ilości amfetaminy tydzień temu, więc nie uważam żebym miał tolerkę. Czy może po prostu zostałem wywalony w koko przez vendora?
Zawsze próbujemy nowych substancji od śladowych ilości. Potem minimalne i znowu większe. Na szczęście fatalne pomyłki sprzedawców zdarzają się rzadko, ale jednak się zdarzają.
Wnioskuję, że substancja nielegalna. Nie miałem okazji skosztować.
Co z obecnych na rynku rc działa podobnie?
Z góry thx
Potrzebuję od czasu do czasu czegoś na rozruch z rana.
Myślałem też na bupropionem.
Obecnie jak mam słabszy poranek(sporadyczna sytuacja) to kawka i 4tabsy sudafedu załatwiają sprawę.
Efkę miło wspominam, ale źródło wyschło.
01 lutego 2022sypki pisze: Wnioskuję, że substancja nielegalna. [...]
Co z obecnych na rynku rc działa podobnie?
Jeżeli potrzebujesz czegoś na rozruch itd., to jest metylofenidat (lek), 4F-MPH, który jest pochodną metylofenidatu i działa bardzo podobnie, izopropylofenidat, który jest słabszy (czyli potrzeba większych dawek) od dwóch poprzednich ale działa też (mniej więcej) podobnie i jeszcze jakieś niszowe, których nie znam i nie wiem jak działają i prawdopodobnie i tak nigdzie ich nie dostaniesz.
Lista fenidatów:
https://psychonautwiki.org/wiki/Substituted_phenidate
A tutaj lista wszystkich (wiem, że nie wszystkich) stymulantów:
https://psychonautwiki.org/wiki/Stimulant
Oba linki po angielsku.
@ListyDoMDMA
No z tego tematu, wpisałem w wyszukiwarce alkohol i myślę zapytam się.
Ale wiem, że to bujda no dajcie spokój :D
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.