Trymowane to jest najpewniej mechanicznie takim urządzeniem więc nie ma opcji, by doskonale to oskubać do zera - choć w tej cenie być powinno.
Nikt w takim slab'ie nie będzie zatrudniał ludzi do pracy, którą byle jak można zrobić 20 x szybciej i 200 x taniej, a i tak popyt jest większy, niż podaż.
Jeszcze raz podkreślę - nie krytykowałem tego zioła, a jedynie oceniałem jego wygląd na pierwszej fotce. Druga fotka pokazała, że jednak tak źle nie jest. Takie topy kupowałem w sreberkach za 50 zł swego czasu. Czasem zdarzały się dużo lepsze, czasem gorsze. Jak pojawiło się zioło w cenie 60 zł, to już jednak była inna liga - przynajmniej jeśli chodzi o aspekty wizualne.
Czy możecie coś doradzić w kwestii sativy, która jest w porządku i będzie mogła towarzyszyć w trakcie dnia?
18 lipca 2023jezus_chytrus pisze: Gdzie ja pisałem o 5 g za 50 zł?
18 lipca 2023jezus_chytrus pisze: Druga fotka pokazała, że jednak tak źle nie jest. Takie topy kupowałem w sreberkach za 50 zł swego czasu
Ok, więcej się nie będę powtarzał.
"Ile trzeba mieć IQ, żeby nie czytać moich poprzednich postów" - rozj***ś mnie : D
Proszę - to Twoja fotka. Widać jak na dłoni - 3 równe 5g topy.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.