Narazie uzupełniam jakby wszystkie stracone elektrolity. Do tego wziąłem trochę palenia ze sobą i to Ono powoduje też u mnie tak gastrofaze. Dopale to co mam i z tego gówna też rezygnuje. Fajna jest moze pierwsza faza na 2h, potem dopalasz i już nie wyczujesz tego WOW. Biorę tylko leki od lekarza. Chodzi nie widzi mi się łączyć 1 mg clona z 150 pręgi dziennie. Tym bardziej że pręga po jelitach daje a ja mam polipy. Poza tym boję się że prega zrobi mi sieczkę z mózgu, chodź nawet neurolog do którego chodzę na bóle neuropatyczne w nodze przepisał mi na początek aż 300 dziennie na co mój magik zrobił duże oczy i powiedział że zdecydowanie za dużo i dał 150 dziennie. TAKZE DZIS SIE NIE NAPIJE. DOŁĄCZ JAK MASZ OCHOTĘ!!!. Zapierdalam z połamaną kostka i neuropatia 6 km do sklepu po jakieś małe jedzonko i coś do picia. Dobrze że narazie nie jest strasznie gorąco, góra 23-25 w południe. @Verbalhologram
Właśnie odróżniać te sprawy mało ważne. Na kotre się nie ma wpływu a często zadręczają nasze głowy. To też jest sztuka się nauczyć.
12 lipca 2023ListyDoMDMA pisze: W sobotę odwiedzili mnie przyjaciele i byliśmy na imprezie z okazji dni miasta (na trzeźwo) , a gdy pojechali doświadczyłem czegoś co można by nazwać zjazdem emocjonalnym. Trwa to dalej , myślę, że kiedy częściej piłem jakoś nie zwracałem na to uwagi, bo zazwyczaj rano i tak kac był . Ale faktycznie kiedyś też mi się takie coś zdarzało że miałem długie zjazdy po dniach w których wydarzyło się coś dobrego. Wiecie może skąd to się może brać?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
12 lipca 2023ListyDoMDMA pisze: W sobotę odwiedzili mnie przyjaciele i byliśmy na imprezie z okazji dni miasta (na trzeźwo) , a gdy pojechali doświadczyłem czegoś co można by nazwać zjazdem emocjonalnym. Trwa to dalej , myślę, że kiedy częściej piłem jakoś nie zwracałem na to uwagi, bo zazwyczaj rano i tak kac był . Ale faktycznie kiedyś też mi się takie coś zdarzało że miałem długie zjazdy po dniach w których wydarzyło się coś dobrego. Wiecie może skąd to się może brać?
Czyli co mi polecasz. Ja takie gastro mam po mj. Już się skończyło i nie zamierzam więcej kupować. Tylko leki brać. Wogle wczoraj zapilem 6 piw. Dziś się czuje jak gówno wymieszane z błotem.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.