Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Staram się trzymać 3x5mg ale dalej mam badtripa. Niby nie ma tragedii ale psychicznie czuje się nie do życia, nie wiem ile to jeszcze potrwa
I czy ucinać dawkę jak najszybciej czy przeciągać to 15mg aż nie poczuje się okej.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
jeśli miałem siedzieć na dawce 2 tyg. a po 10 dniach wziąłbym więcej, to od nowa liczyłbym ten okres 2 tygodni.
Trochę strach będzie jak się skończy.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
@pomasujplecki
Ja was doskonale rozumiem. Też u mnie krzyżówka. Nie piłem rok czasu nic. Benzo nie brałem nic przez 1-2 miesiące. Wcześniej diazepam 2 lata 5-10 mg doba. Dziś mam urodziny.. doła mam od jakiegoś miesiąca i depresję która mnie miażdży... Dziś stanąłem pod takim murem.. co zajebać aby się poczuć "normalnie" w końcu.. miałem wybór : alkohol, benzo, thiocodin, zioło... wybrałem browary szt. 4 - zabrzmi to głupio i źle ale teraz się czuje wspaniale.. jestem sobą. Ale jakbym tak się cofnął w czasie niedaleko.. to wiem na swoim przykładzie że można nie brać nic i jakoś funkcjonować.. kiedyś 3 lata bez żadnych benzo, alko, mj i innych. A chwile słabości myślę że każdy z nas ma. Życie na trzeźwo jest bardzo skomplikowane i trudne jeżeli kiedyś się brało to i owo w dużych ilościach. Rozumiem was doskonale. Lekarze są bezradni.. co oni mogą wiedzieć skoro nigdy nie brali tego co my, nie mają pojęcia o naszym samopoczuciu.. odczuciach.. tylko książek się naczytali, nic na własnym przykładzie, wiedzy zero. Trzeba się w coś wjebać aby to zrozumieć i tyle.
Pozdrawiam Was !
Ogólnie ostatnio diazepam poszedł w górę. U mnie Relanium 5 mg - 18 zł, Relanium 2 mg - 13 zł, Neorelium 5 mg (dostępny w prawie każdej aptece), zawsze proszę o ten zamiennik jak coś - 13 zł. Można kupić jeszcze taniej.. wystarczy kupić przez stronę internetową apteki i odebrać osobiście.
Tak zrobię. Jutro będę próbował na 2x5. Dziś przez pomyłkę rano wziąłem 10mg zamiast 5. Na pregbe bym wszedł tylko coś z jelitami mam(nie rak) a Pregba daje po jelitach (nie wiem czy to dobry pomysł ) mam jeszcze stabilizatory , ale Jebia wątrobę. Narazie włączyła się egzystjonalna chujnia. Narazie spróbuję ustawić się na rolkach 5-0-5 i poczekam na wizytę u doktorów. Narazie pełna Abstynencja, zioła też nie dotykam.(poszło w kibel z 1,5g) Najchętniej to bym kroplówkę sobie zamówił do domu tylko to duży koszt także zostaje mi dojście do siebie przy pomocy czasu. Może ktoś coś o tej Pregabaline ? Warto ? W Świeciu się sypią jak cukierki z choinki.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.