Po amf kiedyś to były całe czarne ( mam ciemny brąz , więc wyglądały .... Wiadomo było od razu ,że coś było .... ) . Teraz , czas chyba zejść " ze sceny " bo na mnie już nie działa .. inni latają jak trzeba , a ja najchętniej poszłabym spać
19 czerwca 2022Aki32 pisze: Cześć
Teraz tak wiem że ten temat był tu poruszany nie raz ale co mam zrobić jak po krysztale mam takie oczy na przykład na następny dzień czy nawet dwa dni po
Macie jakiś sposób poza opiatami? Jakiś sposób żeby to było mniej zauważalne a najlepiej łatwo dostępne. Bo jeśli tego nie ogarnę będę miała przypał to mało powiedziane
scalono - surv
Sprawa jest taka problem bo po zażyciu przez pierwsze 8h mam oczy normalne ewentualnie lekko powiększone. Ale w momencie w którym budzę się na następny dzień czy nawet dwa dni później mam takie oczy że to hit i czy ktoś jest w stanie mi to wytłumaczyć?
Ukryloby wywalone zrenice
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.