Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 86 / 7 / 0
Czy ktoś wie co to za towar mi się trafił? Jest prawie biała gruda z lekkim beżem i nie wiem czy to przez to że jest tyle kofeiny wjebane czy dobry temat, na folii dobrze pływa dobrego zostawia znikome ślady za sobą, a Iv za mało zajebalem bo setkę, ale po wyrzuceniu na łyszke i zalaniu woda po ugotowaniu praktycznie brak syfków na powierzchni wody, gdzie przy ciemnym jest tego w chuj na powierzchni, ktoś coś wie, widział, słyszał? Dzięki i z fartem
  • 553 / 117 / 0
Początkujący że mnie palacz, więc technika adekwatna zatem efekt póki co nie powalił (ani dosłownie, ani w przenośni). Coś co początkowo płynęło bez śladu, przy kolejnym podgrzaniu co nieco zostało.
  • 227 / 76 / 0
Czy z lufy do mety można jarać hel?
Raz próbowałem z folii aluminiowej palić i miałem efekty gorsze niż przy sniffie zapewne z racji nie umiejętności palenia z folii.
Mi osobiście się wydaje to najlepszą opcją do palenia bo mało tematu tracimy a dodatkowo możemy wszystko na jednego bucha ściągnąć co da pewnie lepszy efekt niż powolne zaciąganie oparów do płuc z folii. Co sądzicie?
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 443 / 54 / 0
22 maja 2023jak89 pisze:
Początkujący że mnie palacz, więc technika adekwatna zatem efekt póki co nie powalił (ani dosłownie, ani w przenośni). Coś co początkowo płynęło bez śladu, przy kolejnym podgrzaniu co nieco zostało.
Nie wiem co dostałeś ale coś dziwnego na pewno. heroina normalnie zostawia ślad na folii przy podgrzewaniu gdy kropla płynie. Jeśli dostałeś to w PL to wałek bankowo. Jeśli za granicą to jest jakaś szansa że to biała heroina ALE biała heroina nie nadaje się do palenia i nie płynie na folii.
  • 553 / 117 / 0
@Up towar dostałem w Holandii. Przy pierwszym podgrzaniu nie zostawił śladu, lecz przy kolejnym już tak. Być może kiepsko wymieszany?! Szczerze mówiąc nie spodziewałem się po nim fajerwerek gdyż dostałem go od crack-owego łba.
  • 7 / 2 / 0
można ale mi słabo działa hera na lamotryginie wjazd jest ale faza nie umie sie rozkręcić i krótko trwa. Ale z tego co czytałem nie każdy ma ten problem
  • 359 / 10 / 0
Siema ćpaki, nie było mnie na tym forum kupę lat i przychodzę z pytaniem. Pierwszy raz w me ręce trafiła heroina, i na jej grudach jest jakieś czarne coś, powie mi ktoś co to za syf? Spotkaliście się z czymś takim? Wgl jak na oko ocenilibyście jakość towaru? Będę wdzięczny za pomoc

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 53 / 10 / 1
@up tez to dostalem, sadzac po pakowaniu ten sam vendor nawet :D jak dla mnie jest to coś w stylu black tar heroin - smolista forma. wg mnie te grudy lepiej dzialaja (paradoksalnie) niz brazowy proch - prawdopodobnie proch jest przeżeniony.
  • 2 / 1 / 0
Hej, czy jest ktoś w stanie pomóc mi rozdziewiczyc sobie kabla? Ja wiem ze to nieodpowiedzialne, ale sama jakiekolwiek substancje psychoaktywne biorę max 5 razy w roku. Nie robię tego żeby oszczędzić kasę, tylko po to, żeby poczuć tego legendarnego kopa. Z helem palonym miałam kontakt tylko raz pare lat temu a co do iv wole żeby zrobił to ktoś kompetentny niż żebym bez sensu miała się pokazeczyć. Jestem z Pomorza, ale mogę dojechać
  • 470 / 43 / 0
Koneserzy troche sie zamówiło z zagranicy helu i tu pytanie jakiego kraju jest najlepsza?
Afganiatan,Iran czy Turcja.
A ceny to jakies loterie mozna za 30e/g dostac czasem lepsze niz za 50-60e/g.
I wygląd na co patrzec.
Jak zdjecia legitne ofc.
Omijac z fotami z miałkim proszkiem i wybierać z grudami? I ciekawi mnie kolor jedni twierdza że im jasniej tym lepiej ale mozna zabarwić, ciemne lekko wydaja sie spoko , bralem kiedys od niemca ciemnego 30 g i byl mega.
No i zdjecia całego bloku a w herze kropki.
To chyba najlepsza jakosc?
Raz taki wzialem i aż za mocny bo ciągle wymiotowalem . Wsm to tez inny temat są sorty rzygogenne inne mniej .
I weź tu bądź mądry i pisz wiersze..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.