Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
200mg byłoby samobójstwem, a nie mam zamiaru dawkować na oko, więc postanowiłem dawkować objętościowo. Zrobię więc r-r 20mg/ml.
Pytanie jak go potem bezpiecznie przechowywać? Jakieś konkretne pomysły? Żeby nie wyparował i nie stracił właściwości.
Drugie pytanie to jak trudno jest rozpuścić takiego continusa w wodzie? Długo to zajmuje?
31 października 2022Mefistofeles1945 pisze: Doodbytniczo cała kapsułka powinna Ci się lepiej wchłonąć jak oralnie, tak.
Jak 40mg oralnie oxy działa na Ciebie optymalnie to strzel sobie iv na początek w granicach jednej setki. Ostrożnie i z dystansem. A przede wszystkim zadbaj o higienę.
Bo nie do końca rozumiem.
To trzeba zrobić z tabletki mikrowlewke? Czy nie? A może wystarczy ją pokruszyć i podać w twardej kapsułce?
Takie podanie jest jakoś negatywnie odczuwane? Podrażnienia, pieczenie itp?
Ogólnie przynajmniej dla mnie opiaty są mocno przereklamowane i mają zdecydowanie mniejszy początkowy potencjał uzależniający niż stimy (gdzie np szczególnie przy alfach jaj się zacznie to się już nie chce przestać, aż samara będzie pusta). Z morifiną zupełnie nie mam takiego ciśnienia. Zejście jest łagodne, a zdrowy rozsądek wystarcza, żeby nie powtarzać zabiegu przez conajmniej 2 tyg. Takie moje subiektywne zdanie. Pozdrawiam serdecznie. Uważajcie na siebie.
21 kwietnia 2023angello420 pisze: Siemanko
Mam pytanko bo w opiatach i.v mam obeznanie to w stimach nie, ale dziś pierwszy raz stwierdziłem jebnac 3cmc i.v zrobiłem 200mg na 2ml i powiem wam że faza jest to wejście prawie indentyczne jak przy zrobieniu i.v mst200 więc jestem w szoku.
Pozdrawiam wszystkich joł.
P. S przez to wejście zapomniałem o moim pytaniu hahaa![]()
gotuje juz majke (przypuscmy 200mg na 2mL) na lyzce i zabieram sie do wciągnięcia do pompki przez pol filtra OCB wrzuconego w roztwor? Więcej nie filtruje, ale nabiera mi sie z 0.5--1ml roztworu a reszta to powietrze. Tłok jest daleeko a powietrza nie da sie wypompowac bo ucieka r-r, wpompowanie powietrza w kabel z 20% roztworem też jest b trudne, bo powietrze rozpręża pompke w chuj.
jakies pro tipy? thx
Mi pomagała only własna ręka
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.