Kolega nie ma motywacji, raczej wiedziałby jak się tym zająć, jakby już podjął decyzję.
A olejek CBD u mnie np. gówno daje. Mam ten 15% full spectrum od FF i dopiero cała pipetka pod język daje jakieś efekty na około godzinę. Musiałbym mieć pół litrową flaszke w tej cenie, a nie 10 ml, żeby to miało sens.
The body or a conscious mind'
Wyobraź sobie wypijać butelkę oliwy z oliwek w skali tygodnia.
@no1special
Opowiedz więcej o tych schizach. Kiedy występują? Podczas palenia? Następnego dnia po? Nigdy nie ogarniam o co chodzi z tymi schizami.
A to by się akurat przydało xD
@Pingwino
Spróbuję jeszcze waporyzacji suszu, bo może jak wjazd będzie nagły, to będą lepsze efekty, oszukam mózg czy coś. Z drugiej strony działanie będzie krótkie wtedy.
Chcę jeszcze spróbować CBG, jak i to będzie lipa, to sram na te kannabinoidy. Będę się wspomagał czymś innym.
The body or a conscious mind'
Ja jedyne co mam to następnego dnia po paleniu to czuje się taki zamulony, wypłukana dopamina, jakbym był zmęczony, przytyrany, niewyspany. 3 dzień to jest wystrzał dopaminy i mam wrażenie, że mam moc razy 200%. O dziwo najbardziej muli mnie na następny dzień odmiana indica. Po sativie to trochę taka ruletka. Czasem wstaje i jest normalnie, a czasem lekko przymulony.
@lysy666 a spróbuj sobie CBD z suszu. Dobry pomysł. Właśnie pije sobie piwko zero. Dla jednych wyzwalacz, dla mnie błogosławieństwo, uwielbiam usiąść po ciężkiej prazy z chłodnym piwem zero.
15 maja 2023kriston87 pisze: @RafalKoral czy imputujesz, że zioło jest nieszkodliwe i nie może generować lęków, derealizacji, bad tripów, gorszej pamięci? Nie ma opcji, że może generować prokrastynację, przy regularnym spożywaniu?
18 maja 2023kriston87 pisze: @lysy666 to byś przytył solidnie, bo w końcu jest to olej, a to jest kaloryczne :D
Wyobraź sobie wypijać butelkę oliwy z oliwek w skali tygodnia.
Choć oczywiście nic nie zrówna się z życiem na trzeźwo. Jednak na trzeźwo uważam takie 100% także bez alkoholu, bez wyjątków i bez wszelkich psychotropów. Tylko nie wiem czy ktoś w dzisiejszych czasach jeszcze tak żyje. Raczej byłoby bardzo ciężko. Choć zapewne i są nieliczni. Wtedy tylko sport bo uwalnia dopaminę, dużo sexu i jakieś fajne rozwojowe hobby albo satysfakcjonująca praca i kariera. Choć to zazwyczaj to też duży stres, a co stres za sobą pociąga to my wszyscy dobrze wiemy.
19 maja 2023RafalKoral pisze: Czy słyszałeś by ktokolwiek w czasach hipisów miał lęki? Oni się tam niczego nie bali![]()
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.