W każdym razie, bez siana, auta/prawka, konta bankowego (niderlandzkiego nie mam, bo meldunku nie miałem) ani nikogo do pomocy dziś wieczorem ewentualnie w środę w południe najpóźniej muszę stąd wypierdalać XD i jak na złość nie ma roboty nigdzie, chyba, że powyżej 100 km, a z torbami moimi to bym tydzień szedł taki kawał, zakładając że miałbym co jeść XD
jestem w Hierden i do tego czasu (mam od 16 do 35 godzin zanim będę musiał opuścić lokację) to liczę trochę na cud, że gdzieś cudem złapię kontakt z kimś, kto by miał furę i mógłby po mnie przyjechać i zawieźć do nowej pracy (której nadal nie mam, bo się nie deklarowałem nie mając jak dojechać)... Spłacić skarbówkę, spłacić ratę w upadłości konsumenckiej, może coś zjeść kiedyś XDDDD no i tak za miesiąc bym się odpłacił
no a jak się nie uda to jak se włączycie mapę, odpalicie ulicę Parallelweg w Hierden i spojrzycie lekko na południe, to tam jest pustynia, na której wpierdalałem crack, kwasy, piguły i ketę, zamiast odłożyć z 200 euro więcej na taką sytuację... no to na tej pustyni, bo pewnie tam zamieszkam jakby ktoś kiedyś wpadł i przyniósł jakieś sajko dobre to dam dupy w astralu nawet
niby już bywałem bezdomny, w tym w Niemczech, ale nawet doba nie mijała aż mnie ktoś TOTALNIE OBCY brał na chatę do siebie żebym się odkuł albo wysyłał mi hajs na dojazd gdzieś XD no jednak w NL nie byłem jeszcze bezdomny, za dużo i za łatwo tu ćpania ogarnąć nawet jako kloszard, więc jak już się wydarzy to nie spodziewam się odkuć
w każdym razie było miło Was tu wszystkich poznać, dzięki i powodzenia dla forumowicza który mi dał kontakt do typa który 3 tygodnie później zaczął crack sprzedawać bo może bym nie rozjebał na to 450 euro i przetrwał XDD oczywiście jajcuję, moja głupota ale nie bierzcie narkotyków i nie słuchajcie się bezdomnych elo
Nie ma tam nawet koffa.
Chciałbym zwiedzić Bredę i polski cmentarz tam.
Za miesiąc będę w Amsterdamie na kilka dni. Jakie sklepy z truflami polecacie i jakie coffeshopy?
07 maja 2023mobiler pisze: Cześć!
Za miesiąc będę w Amsterdamie na kilka dni. Jakie sklepy z truflami polecacie i jakie coffeshopy?
10 € za 20 papierosów to norma, 50 szt opakowanie 35 €, tyton duży 30 € za 120g
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.