SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Kiedyś Hajpa nie było wyobraźcie sobie, a ćpuny były.
Bez sensu ten temat. Chcecie niektórzy zwalić winę na forum, albo na innych.
Powinna być ankieta, badanie jakieś na temat tego Jak wielu osobom Hyperreall zniszczył życie, zamieniając je w piekło nałogu.
Nie zrobicie ankiety, bo nie chcecie znać prawdy.
Sorry za oftop.
Ogólnie narkotyki są popularne w szczególności konopie wśród nastolatków lat np. 15.
Pewnie nakręca to muzyka popularna - rap/hip-hopolo, maty-szmaty i inne bedopiesy.
10 maja 2023JovanKutasic pisze: Zacznijmy od tego, że jeśli ktoś sam się uważa za natkomana,to nadał sobie taką etykietkę i lubi szufladkować rzeczywistość.
...ćpunie!
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Change my mind.
kodeina i rurki w brzuchu. mefedron to wcale nie jest niewinny narkotyk, jak go przedstawia młodzież.
Czytałem opinię, że dzięki temu forum ludzie się wjebali w kolejne substancję.
Ja natomiast mogę podziękować społeczności, że uchroniła mnie przed wjebaniem się.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.