Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 657 / 173 / 0
Otóż nie, najnowsze badania udowadniają, że chroni komórki mózgowe przed stresem urazami i przedwczesnym starzeniem. Oczywiście musi zajść synergia z CBD, samo THC nigdy nie będzie tak skuteczne jak podwójne kombo. Przecież naturalnie w roślinie występuje zarówno jedno i drugie nie bez powodu, to ludzie wymyślili odmiany bogate tylko w jeden kannabinoid.
Studenciaki wszyscy chleją bez umiaru, leją się hektolitry wódy, a do sesji siupią aż się kurzy wiec o czym tu mówić. Raczej nikt nie poprzestaje na samej mj.
  • 3245 / 618 / 0
Lekarstwa nie pożera się bo są zdrowe, tylko leczą chorobę lub działają terapeutycznie, to tak jakby ludzie pod blokiem na ławce dzielili się tramadolem bo jest lekiem na bóle, jak nic ci nie dolega, to po co komu lekarstwo, a osoba paląca bakę które jej to służy zaraz zakłada sektę towarzyszy, która się wykrusza bo słabsze jednostki odpadają z upływem czasu, i ludzie sugerują się błogosławieństwem tych którzy naprawdę radzą sobie z jaraniem marihuany.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 18 / 0
Te korzyści mj i badania są ze stron elo420.pl przeważnie. Ciekawe,że pasjonaci jarania nie wspominają o ryzyku schizofrenii,depresji, amotywacji. Gęby natomiast pełne oskarżeń wobec alkoholików.
Jebem ti pičku materinu
  • 657 / 173 / 0
Zerknij sobie na pierwszą stronę hipera, widnieje tam artykuł obalający kolejny mit jakoby mj przyczyniała by się do chorób psychicznych.

Czy ja wiem czy tak leki leczą, zapewne jedno leczą, a co innego kaleczą bo z chemią tak zazwyczaj jest. Pewne natomiast jest jedno, świetnie nabijają kabzę koncernom farmaceutycznym, natomiast weed który jest lekarstwem na tysiąc chorób zabraniają ludziom używać. Prawdziwa trucizna jaką jest alkohol leje się na legalu strumieniami w każdym domu więc gdzie tu sens? Jakim prawem w ogóle zabraniają ludziom dostępu do szczęścia radości czy przyjemności? Jak człowiek jest szczęśliwy to zaczyna myśleć o otaczającym go świecie i pojawia się chęć naprawy?
mj jest setki razy mniej szkodliwa niż alkohol, a do tego skutecznie leczy wiele chorób i dlatego jest wciąż owocem zakazanym. Komuś bardzo nie na rękę jest by ludzie byli szczęśliwi, zdrowi i żyli długo bo przecież mamy przeludnienie. Ludzie mają zapieprzać, robić swoje, mało przy tym myśleć i szybko zdychać. Oto ich sens istnienia, ewentualnie w między czasie spłodzić kolejne pokolenie niewolników.
  • 84 / 18 / 0
Jeśli dla kogoś mj jest lekiem na całe zło,to już mam czerwoną lampkę i w sumie nie potrzeba mi żadnych artykułów żeby stwierdzić że typ po prostu lubi jarać i wszystko nagina pod swoją tezę. I w sumie nic mi do tego,bo każdy niech robi ze swoją świadomością co chce,ale ja jako wolny człowiek mam pełne prawo żeby z tego drwić i ironizować. Btw poznałem typa,co się nabawił depresji po heheuanie, więc jak widać w jego wypadku zaszkodziło. Chyba że przy okazji zabiła komórki rakowe w jego organizmie.
Jebem ti pičku materinu
  • 605 / 156 / 0
Ja takich ludzi to spotykałem może jak miałem 20 lat. Teraz tylko tu na forum 😄
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 480 / 73 / 0
Pytanie z natury prawnej.
Czy robienie ekstraktów z marihuany jest legalne?

Przykładowo mamy susz CBD 50 g, który zawiera w jednym 1g dopuszczalną ilość THC 0,2%.
Poddając ekstrakcji całość wyjdzie nam 100 mg THC.
Druga kwestia, to robienie w warunkach domowych olejku z medycznej marihuany. Jak na to prawo patrzy?
  • 111 / 36 / 0
08 maja 2023lysy666 pisze:
Ja takich ludzi to spotykałem może jak miałem 20 lat. Teraz tylko tu na forum 😄
Żyłem z derealizacją 2 lata, po 1 bad tripie mj.
Teraz mogę normalnie palić, ale to co wtedy przeżyłem, to ja pierdolę.
Jeszcze jakieś pytania?
To nie jest alkohol, gdzie ZAWSZE będziesz czuł się dobrze.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 156 / 0
@Pingwino
No co ty xD
@Wariat99
Oj wariacik odstaw wódę, pisałem o tych co gloryfikują trawę 😅
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 11 / 3 / 0
@Pingwino Pomyśl logicznie, skoro THC jest legalne w suszu do 0.3% to posiadanie ekstraktu 100 mg samego THC jest nielegalne. Już pomijając, że uzyskanie czegoś takiego w warunkach domowych jest praktycznie niemożliwe i nieopłacalne.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).