Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3455 / 561 / 2
@SlawomirAnonim tak, dochodziłem do jednego grama. Zacząłem robić solidne przerwy i zjechałem z dawki i pomogło.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / 39 / 0
27 kwietnia 2023g3no pisze:
kodeina z Antidolu szybciej wjeżdża, jeśli popita w miarę ciepłą wodą np. Jeśli tej cieplejszej wody nie będzie, to u mnie okres latencji (czy można tak powiedzieć w kontekście opio?) podobny do tego, gdy przypadkowo przedawkuję Thiocodin.
Jak zrobisz sobie roztwór wodny z thioco to wchodzi tak samo szybko jak antek, (nie)polecam spróbować
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 1016 / 87 / 0
Już nie pamiętam. Możliwe, że masz rację. Na przestrzeni lat łykałem, rozgryzałem i rozpuszczałem te tabletki. Obecnie od dłuższego czasu wróciłem do klasycznego połykania i pasuje.
Pamiętam za to, że jakiś czas temu gdy gniotłem Thiocodin na proszek i rozpuszczałem to w dość małej ilości wody - pół szklanki, a wcześniej zażywałem pewną dawkę DXM, to brzuch potrafił boleć znacznie i to przez dłuższy czas. Może jest to indywidualna sprawa, może trochę się żalę. W wieku lat kilkunastu miałem jednak niedrożność jelit podobno polekową. Doświadczenie bardzo bolesne - dwie operacje w przeciągu pół roku. Po tym zdarzeniu wnętrzności się odzywały po jedzeniu ostro przyprawionego jedzenia. Sulfogwajakol taki znowu obojętny dla jelit i to w takich dawkach, które przyjmuję, też nie jest. Pewnie nie każdemu tak to doskiwera...
  • 59 / 6 / 0
29 kwietnia 2023slodkapszczolka pisze:
kodeina z Antidolu szybciej wjeżdża, jeśli popita w miarę ciepłą wodą np. Jeśli tej cieplejszej wody nie będzie, to u mnie okres latencji (czy można tak powiedzieć w kontekście opio?) podobny do tego, gdy przypadkowo przedawkuję Thiocodin.
Jak zrobisz sobie roztwór wodny z thioco to wchodzi tak samo szybko jak antek, (nie)polecam spróbować
Czemu (nie) polecasz?
  • 132 / 9 / 0
Czy po jednorazowym podaniu 150 mg kodeiny z thiocodinu, może wystąpić depresja, otepienie, pustka emocjonalna, uczucie ciągłego zmęczenia niewyspania, które ciągnie się już 5 dni ? Dodam, że te 150 mg poczulem słabo, jedynie trochę mnie to uspokoiło ważę 82 kg i w zasadzie drugi raz w życiu przyjąłem taka dawkę, z czego pierwszy raz był rok temu z innymi opłatami też nie mam styczności od prawie roku.
  • 59 / 3 / 0
26 kwietnia 2023g3no pisze:
proch armatni:D
Czyli ktoś potwierdził moje wspomnienie.
Zgadza się że kode można trzymać z tego przesączu i ze wszystkimi wypełniaczami.
  • 155 / 46 / 0
@pekaes
Może to, co teraz odczuwasz nie zostało wywołane przez wzięcie kodeiny, lecz właśnie to popchnęło cię do spróbowania kody. Może pomyśl nad psychologiem lub psychiatrą.
Nie ma, że za mocno.
  • 297 / 39 / 0
02 maja 2023moons pisze:
29 kwietnia 2023slodkapszczolka pisze:
Czemu (nie) polecasz?
bo nie moge polecać przyjmowania substancji psychoaktywnych %-D
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 553 / 117 / 0
@Up
Jak mniemam nie faszerowałeś się tymi tabletkami od wczesnych lat i stąd te operacje, więc po prostu nasuwa się wniosek, że zdrowie ludzkie jest bardzo kruche ...

Fuzja - 909
02 maja 2023g3no pisze:
Już nie pamiętam. Możliwe, że masz rację. Na przestrzeni lat łykałem, rozgryzałem i rozpuszczałem te tabletki. Obecnie od dłuższego czasu wróciłem do klasycznego połykania i pasuje.
Pamiętam za to, że jakiś czas temu gdy gniotłem Thiocodin na proszek i rozpuszczałem to w dość małej ilości wody - pół szklanki, a wcześniej zażywałem pewną dawkę DXM, to brzuch potrafił boleć znacznie i to przez dłuższy czas. Może jest to indywidualna sprawa, może trochę się żalę. W wieku lat kilkunastu miałem jednak niedrożność jelit podobno polekową. Doświadczenie bardzo bolesne - dwie operacje w przeciągu pół roku. Po tym zdarzeniu wnętrzności się odzywały po jedzeniu ostro przyprawionego jedzenia. Sulfogwajakol taki znowu obojętny dla jelit i to w takich dawkach, które przyjmuję, też nie jest. Pewnie nie każdemu tak to doskiwera...
Chciałem się odnieść do twojego wpisu. Proszę o scalenie.
Dość zastanawiające i mocno zwodnicze jest to, że nie doskwiera...
  • 742 / 9 / 0
02 maja 2023g3no pisze:
Ty w ogóle thioco nie powinieneś brać. Szcególnie jeśli bolał Cię brzuch po braniu i jeszcze miałeś w dzieciństwie taką sytuację. On nie jest obojętny - on rozpierdala żołądek.

Straszną krzywdę sobie robicie tym thioco. Naprawdę to potwornie niszczy żołądek, ja jak jadłem kodeine (10 lat temu) to antidol był w praktycznie takiej samej cenie jak thioco więc wybór był oczywisty a mianowicie ekstrakcja antka lodowatą wodą. Ogólnie to uważam, że jeśli ktoś wpierdala thioco w ciągu albo bardzo regularnie w dawkach powyżej tych 300mg to już lepiej wziąć mocniejsze opio, bo brown walony iv jest mniej szkodliwy niż to paskudne thioco...
Zablokowany
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.