Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 199 / 26 / 0
Hej wyślij mi też link z tym sklepem
  • 34 / 5 / 0
Po ilu dniach od wzięcia tramadolu mogę zarzucić 2cb. Nie chcę dostać zespołu serotoninowego.
  • 55 / 6 / 0
jakich dniach ??? chyba masz na myśli godziny
  • 44 / 14 / 0
Co do działania Tramalu to miałem kiedyś jakieś kapsułki z zagranicy, 200mg dawało bardzo przyjemny stan. Później kupiłem butle kropel i nie mogłem się tym pozytywnie zrobić, dawki rzędu 500mg, i to nie raz tylko kilkanaście razy. Bez benzo. Padaki nie dostałem. Oddałem resztę butli. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego krople działały tak słabo.
Uwaga! Użytkownik A9Cyk0lUG7uG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 4 / 0
witam pytanie czysto teoretyczne czy prometazyna podbija tramadol ?
i ile dawkować przy tolerancji na kode 550 ?
Proszą o szybką odpowiedz
  • 261 / 98 / 0
17 kwietnia 2023lildie pisze:
jakich dniach ??? chyba masz na myśli godziny
Albo w przeciwieństwie do Ciebie ma rozum.
  • 55 / 6 / 0
xd tramal nie działa kilka dni
  • 933 / 293 / 5
17 kwietnia 2023mariuszekjac pisze:
Po ilu dniach od wzięcia tramadolu mogę zarzucić 2cb. Nie chcę dostać zespołu serotoninowego.
Doba starczy ze spokojem o ile nie brałeś jakiś wielkich dawek. Sam tramadol który na dobą sprawę działa jak prolek ma T1/2 6h, jego aktywniejszy metabolit 8h. Dla bezpieczeństwa mnożysz 6 razy 2, dodajesz 8 razy dwa i masz raczej na pewno spokój że zs nie będzie.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 114 / 4 / 0
Siema co myślicie o micie
-trampka
-koda
-diffka
-clon
-alko
Jakie proporcje dla doświadczonego użytkownika i co w jakim.czasie wrzucać
  • 2534 / 597 / 0
Ja do tramca i kody wybrał bym albo klona,albo prometazyne i odpuścił alko,bo razem będzie za dużo sedacji.Jesli jesteś doświadczonym użytkownikiem to sam znasz swoją tolerancję i organizm.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.