Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 312 / 65 / 0
Panie Fanie priv proszę ze sprawdzonym gościem co umie latać;).

I się zgodzę również że 4cmc jest bliższe MDMA niźli 3mmc więc 3cmc może być git do ruchania/walenia jeżeli nie ma na ogar 3mmc.
  • 59 / 3 / 0
Też tak mi się wydaje że 4-CMC bliżej do MDMA (ale MDMA nigdy nie jadłem to ciężko mi się wypowiedzieć) z pewnością sporo jest tam serotoniny. Na niesprany beret bieda ketonami to 4-CMC działa dobre 2 godziny sniffem. I to też zależy od kogo to będzie to różnie one działają.
Co powoduje że właśnie klefedron jest aż tak popularny u nas? Łatwość syntezy?
  • 199 / 16 / 0
Dobry Klef jest mega fajny. Spektrum działania to jakis kosmos. Najlepiej jest oralem przyjac powiedzmy te 200-300mg i dopieprzyć w nosa porządną lajne jak tylko czujemy że oral zaczyna działać. Wtedy oferujemy sobie szczyt możliwości dzialania tej substancji. Żadne same orale ani samo sniffowanie nie da tego co oral + sniff. Wiem z doświadczenia. Zanim się o tym przekonałem musiało minąć troche czasu bo wcześniej albo tylko sniffowałem cały temat albo oralem żarłem. Raz jak zapodałem oral i tak po okolo niecałej godzince postanowiłem dorzucić porządną lajne do pieca to u hu huuu. Kosmos wczytał się niesamowity. Obraz skakał chyba minimum godzine co było dla mnie jakimś rekordem i niebywałym doznaniem. Latał tak długo że już zastanawiałem się kiedy przestanie 👽 ale i tak MDMA czy Extasy cenie wyżej od 4CMC.
Fatal Error.
  • 59 / 3 / 0
@yakubu86 każdy ceni właśnie wyżej MDMA niż 4-CMC ale czytałem że MDMA ma dziwny, ciężki wjazd? Nie zauważyłem tego przy 4-CMC.
  • 975 / 179 / 0
Walić klefa do nosa to marnacja towaru nic więcej.Sniff to jest tylko namiastka tego co daje ta substancja oral.No chyba że walimy bombkę i tak jak kolega wyżej napisał gdy zaczyna wjeżdżać to wtedy poprawić sniff i jest błogo.Niestety to nie 3cmc i długo na tym nie pociągniemy.Pierwsze 2-3 wrzuty a potem robi się już mega słabło(działanie) i jedyne co czujemy to zawroty głowy i zmęczenie a dalej jadąc z tematem zaczynają się haluny i różne wkrętki.Z klefem jak z MDMA minimum miesiąc przerwy co spotkanie z tą substancją.
  • 59 / 3 / 0
@tajemniczy25 spotkałem się z dwoma "sortami" 4-CMC, każdy inaczej wyglądał i inaczej działał. Jeden był w krysztale, drugi w prochu/makro kryształkach jakby ktoś to nie do końca skruszył i wymieszał.
Nie jedna osoba pisała że różne mają działanie, czy "vendory" robią użytkowników w chuja?
  • 84 / 18 / 0
Nikt nam młodym durnym nie wytłumaczył,jak brać klefa. Waliło się to liniami,a rano depresja i myśli żeby się na torowisku rozłożyć. Pozostał rozwalony nos na pamiątkę i pewnie jakieś uszczerbki w mózgu,których na szczęście mocno nie odczuwam. To było z 6-7 lat temu. Ludzie dalej w to grają? Parafrazując klasyka "Czasy się zmieniają,a pan ciągle na stołach"
Jebem ti pičku materinu
  • 1933 / 448 / 4
14 kwietnia 2023neller pisze:
@tajemniczy25 spotkałem się z dwoma "sortami" 4-CMC, każdy inaczej wyglądał i inaczej działał. Jeden był w krysztale, drugi w prochu/makro kryształkach jakby ktoś to nie do końca skruszył i wymieszał.
Nie jedna osoba pisała że różne mają działanie, czy "vendory" robią użytkowników w chuja?
Zrozumie w końcu jeden z drugim, że:

klefedron, 4-CMC, 4-chlorometkatynon ... to narkotyk?

Tak, dobrze przeczytałeś jeden z drugim NAR-KO-TYK

Jego działanie w organizmie zależy od wieli czynników:
- Od wieku
- Od diety
- Od nawyków
- Od stylu życia
- Od "wyjebania" fizycznego
- Od poziomu hormonów w tym najważniejszych dla działania "klefa" serotoniny / dopaminy i noradrenaliny
- Od stanu Twojej wątroby / nerek / serca ... po czystą kichawę dla tych fetyszystów, którzy lubią smyrać chlor do nosa
- Od tego ile chlejesz przed fazą, w czasie fazy czy nawet jak najebany byłeś tydzień temu gdzie w między czasie leciały tony "szlugów" które też katowały receptory, w których hula sobie "klef"

...potem się zastanów, dlaczego DZIŚ podziałał tak, a za 2 tygodnie ...inaczej
Spoiler:
DXM
  • 1121 / 153 / 0
Ostatnio wpierdoliłem razem ze szczurami parę kresek klefa, ostatnio "testowałem" w 2017 roku i nie spodziewałem się takiej bomby ^^ po paru setkach wódy pierwsza bombka mnie wypierdoliła daaaleko, musiałem odejść na chwilę. Ogólnie temat warty zachodu, ja średnio to lubię ale większość towarzystwa chwaliła w opór.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1933 / 448 / 4
w mixie z alko... zwł wódzianką... całkiem niexle robi szczury...
( ale k%$^a to dochodzenie do siebie po takich zabawach to tragedia nawet dla mnie )

w singlu, są lepsze rzeczy.

.
DXM
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.