przeniesiono do odpowiedniego wątku - 505
15 maja 2022fixontdw pisze: Czy zolpi wychodzi na jakoś testach na mocz ? Jestem na terapii i mam je robione co jakiś czas więc chciałbym wiedzieć
przeniesiono do odpowiedniego wątku - 505
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Wykryło fetę (pomimo tego że waliłem niecałe 2dni wcześniej)
Benzodiazepiny (brałem 3 dni wcześniej afobam)
Gdzie indziej piszą , że zolpi nie wyjdzie . Jak to w końcu jest wykaże wtedy , zolpi wyjdzie jako benzo ??
A jak jest z tianeptyna w narkotycznych dawkach , typu 10 tabletek . Po wszamianiu takiej ilości wykryje opio???
Wiem, że po tygodniu od ćpania kryształu już nie wykryje się go we krwi, ale zastanawiam się, jak po takiej przerwie (po 2-3 tygodniach ćpania na codzień) może on wpłynąć na wyniki? Np coś w rodzaju, że za mało jest żelaza czy potasu, albo że cukier za wysoki.
To samo w takim podstawowym badaniu moczu.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
08 kwietnia 2023niebieskikotek pisze: Hej, mam pytanie odnośnie badania krwi i moczu. Mam mieć robione takie generalne typu morfologia plus związane z cukrzycą.
Wiem, że po tygodniu od ćpania kryształu już nie wykryje się go we krwi, ale zastanawiam się, jak po takiej przerwie (po 2-3 tygodniach ćpania na codzień) może on wpłynąć na wyniki? Np coś w rodzaju, że za mało jest żelaza czy potasu, albo że cukier za wysoki.
To samo w takim podstawowym badaniu moczu.
W skrócie: czy po 78 godzinach zażycia małej dawki 4mmc, ok 80 mg, test toksykologiczny z krwi go wykryje ?
Miał ktoś podobna sytuację ?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?