Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
Cypress i ty też będziesz się wbijał na działki po maki? :-p
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: whitewidow »
Owszem tylko ze pod folią. Jakbys sobie posadził maki w szklarni to nawet w grudniu by ci kwitły.
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
[quote="Roni Regan"]
Cypress i ty też będziesz się wbijał na działki po maki? ]

Neeee, zabiorę się tyklo za te co rosną pod ręką.
  • 223 / 5 / 0
cypress całe pole maku lekarskiego znalazłeś? wjebieesz się :D jak sie skończy to Cie sraka przegoni. jeszcze przypomnisz sobie te słowa :D
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
Sraka to mnie już nie raz przegoniła:). A poza tym i tak już jestem wjebany, tyle że w kodę, a skoro wiosna daje takie możliwości, to chcę ulżyć trochę portfelowi i skorzystać z tego co dała nam natura.
Co do tego pola to są to niestety maki polne, a szkoda, bo było by ćpania na cały rok, a może i więcej. Mleczko niby gorzkie, ale czytałem, że to nic nie znaczy. Ale tam gdzie rosną te maki, to chyba jest miejscówka ćpunów:D. Znalazłem pusty blister po klonach:D, pewnie bytomianin tam był:).

Jak ktoś jest zainteresowany to tutaj mała dokumentacja z krótkiej wycieczki:).
http://picasaweb.duckduckgo.com/hajperrealowicz/Maki
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2008 przez Cypress, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Polnych jest od chuja, a lekarskiego ani jednego :/

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
To po co je zbierasz?:D
Podobno okres kwitnienia lekarskich to połowa czerwca, więc okres się dopiero zaczyna.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
wysokość ok 70 cm , średnica główki ok 3 cm
Dobre czy słabe ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Jak na moje oko to polne.
Cypress pisze:
To po co je zbierasz?]
Chce readyne przetestować. Czytałem, że zatrucie readyną przypomina zatrucie opium.
Rano się przekonam.

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
@WildMonkey, polne na 90%.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.