Ja po DHC zawsze żygałem, po kodzie nie. Taka wersja dla ludzi, których na prawdę może coś boli a nie zrobią ekstrakcji tylko tracą czas na wizytę u lekarza.
Fuzja - D5
A jeszcze dodam, dokańczając tamtą myśl, że DHC jest uwodorniona przy dwóch podstawnikach. Popatrz sobie na wzór strukturalny. Generalnie, zastosowanie jest to samo, przeciwbólowe. Dla ćpuna zgrzeing. A dla geeka to już przepastna różnica. Taki opiatowy rc. Staje się bardziej ksenobiotyczna już, stąd wymioty. Ale zapewne przy dłuższym stosowaniu zajdą mutacje i wytworzą się enzymy i ktoś nauczy się lepiej to przyswajać. Ja tam jestem zwolennikiem klasyki i jakby się dało to waliłbym tylko opium.
I thought I was someone else, someone good
27 lutego 2023MentalStefan pisze:Fluo nie osłabia działania kody, przynajmniej z moich doświadczeń tak wynika. Kiedyś brałem fluoksetynę i to w ogóle nie osłabiało kody.26 lutego 2023lady in the radiator pisze: Jak biorę fluoksetynę, to osłabi ona działanie kodeiny, czy całkowicie skasuje?
Zreszta kazde moje doswiadczenie z koda tak wygladalo. 30 minut dzialania maksymalnie, no ale wczesniej walilem z antidolu to myslalem ze moze cos nie tak z ekstrakcja szlo.
Tutaj twardo 480 mg i lipa.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.