Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Gdybyś miał możliwość spróbowania
Tak
1527
63%
Nie
914
37%

Liczba głosów: 2441

ODPOWIEDZ
  • 19 / 1 / 0
Raczej też powinno te działanie przedłużyć
Uwaga! Użytkownik 3oz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 5 / 0
0.7chciałem zapukać ponieważ znalazłam w szafie 0.7 tematu od pldruga (wiecie co z nim) pomyślałem ze ugotuje kamien dodałem 0.4 sody kilka ml wody temat i wyszedł mi dziwny olatryczny temt podczas palemia stopił się i smakował okrpnie co zrobiłem źle?
  • 1067 / 204 / 0
Z czego palicie ? Ja używam metalowej fajki w wciskam w nią te metalowe frendzle do mycia garów. Widziałem tutaj jeszcze jak robią butle, tak samo z tymi pręcikami.
Może ktoś ma jakiś lepszy sposób ?
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1121 / 153 / 0
@czajnikof Ja w DE paliłem z czegoś takiego.

https://imgur.com/TCy6NoW
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1040 / 150 / 0
Fajki metalowe, wiele ich miałem, ale do palenia haszyszu, marihuany lub maczanki. Popularne w sklepach typu artykuły do palenia w Polsce.
  • 1067 / 204 / 0
@WRB dokładnie takiej używam, wpycham w nią te 'metalowe' frendzle, do mycia garów. Te metalowe fajki mają to do siebie, że nieciekawy posmak zostawiają.
Znalazłem taką sporą , szklaną fifke, ale jednak za mały prześwit.
Ciekawe jakby z bonia poszło ;d
Mam takie spostrzeżenie na temat cracku, nie wiem czy to reguła, ale zauważyłem że im bryły twardsze, tym słabiej euforycznie działa.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1121 / 153 / 0
Te metalowe fajki mają to do siebie, że nieciekawy posmak zostawiają.
No dokładnie, do teraz pamiętam ten chujowaty posmak.. mimo że już dawno nie jarałem stein'a.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1514 / 529 / 0
Właśnie po raz pierwszy w życiu paliłem crack. Działa 50x lepiej niż HCl od tego samego dilera w podobnej cenie.

Czy to powinno się zmieniać w ciecz po sekundzie ogrzewania zapalniczką żarową? Wyglada po chwili jak woda i dopiero gotowanie tej wody generuje dym. Z początku to się wkurwiłem ze dostałem jakieś gowno co sie zamienia w wodę, ale po dwóch próbach i ją zacząłem gotować i o kurwa, fajne to XD w moim osobistym rankingu nadal MDMA ponad wszystko inne jesli chodzi o euforię, ale po cracku czuję sie naprawdę dobrze, gdzie po większości stimów jest mi niewyobrażalnie chujowo
  • 5 / 1 / 0
Tak, to normalne.

Do palenia kryla najlepszy jest bocian. Popiół, skałka nań i jazda.
  • 1040 / 150 / 0
Ciekawe czy w PL jest dostępny crack, czy trzeba jechać do Berlina..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.