Ja po DHC zawsze żygałem, po kodzie nie. Taka wersja dla ludzi, których na prawdę może coś boli a nie zrobią ekstrakcji tylko tracą czas na wizytę u lekarza.
Fuzja - D5
A jeszcze dodam, dokańczając tamtą myśl, że DHC jest uwodorniona przy dwóch podstawnikach. Popatrz sobie na wzór strukturalny. Generalnie, zastosowanie jest to samo, przeciwbólowe. Dla ćpuna zgrzeing. A dla geeka to już przepastna różnica. Taki opiatowy rc. Staje się bardziej ksenobiotyczna już, stąd wymioty. Ale zapewne przy dłuższym stosowaniu zajdą mutacje i wytworzą się enzymy i ktoś nauczy się lepiej to przyswajać. Ja tam jestem zwolennikiem klasyki i jakby się dało to waliłbym tylko opium.
I thought I was someone else, someone good
27 lutego 2023MentalStefan pisze:Fluo nie osłabia działania kody, przynajmniej z moich doświadczeń tak wynika. Kiedyś brałem fluoksetynę i to w ogóle nie osłabiało kody.26 lutego 2023lady in the radiator pisze: Jak biorę fluoksetynę, to osłabi ona działanie kodeiny, czy całkowicie skasuje?
Zreszta kazde moje doswiadczenie z koda tak wygladalo. 30 minut dzialania maksymalnie, no ale wczesniej walilem z antidolu to myslalem ze moze cos nie tak z ekstrakcja szlo.
Tutaj twardo 480 mg i lipa.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.