Ja po DHC zawsze żygałem, po kodzie nie. Taka wersja dla ludzi, których na prawdę może coś boli a nie zrobią ekstrakcji tylko tracą czas na wizytę u lekarza.
Fuzja - D5
A jeszcze dodam, dokańczając tamtą myśl, że DHC jest uwodorniona przy dwóch podstawnikach. Popatrz sobie na wzór strukturalny. Generalnie, zastosowanie jest to samo, przeciwbólowe. Dla ćpuna zgrzeing. A dla geeka to już przepastna różnica. Taki opiatowy rc. Staje się bardziej ksenobiotyczna już, stąd wymioty. Ale zapewne przy dłuższym stosowaniu zajdą mutacje i wytworzą się enzymy i ktoś nauczy się lepiej to przyswajać. Ja tam jestem zwolennikiem klasyki i jakby się dało to waliłbym tylko opium.
I thought I was someone else, someone good
27 lutego 2023MentalStefan pisze:Fluo nie osłabia działania kody, przynajmniej z moich doświadczeń tak wynika. Kiedyś brałem fluoksetynę i to w ogóle nie osłabiało kody.26 lutego 2023lady in the radiator pisze: Jak biorę fluoksetynę, to osłabi ona działanie kodeiny, czy całkowicie skasuje?
Zreszta kazde moje doswiadczenie z koda tak wygladalo. 30 minut dzialania maksymalnie, no ale wczesniej walilem z antidolu to myslalem ze moze cos nie tak z ekstrakcja szlo.
Tutaj twardo 480 mg i lipa.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.