- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Jak u ciebie to wygląda czasowo? A gdyby najpierw się podpić i później trochę wciągnąć? Otrzeźwiło by to czy nakręciło w fajny sposób?
Ten lek z metylofenidatem który brałem to medikinet z przedłużonym czasem uawlniania , da się go łatwo pokruszyć , wysypuje się na kartkę , zagina ją na krańcach a potem zgina w pół , i rozgniata np klejem , albo otwieraczem do N2O . Generalnie trochę otrzeźwia z alko, ale bardziej nakręca na gadanie ( w sylwestra gadałem prawie przez 6 h do dziewczyn co u mnie spały ) , kombo medi + alko ułatwia wyrażanie emocji , a z pregabą to już wgl
Jeszcze jedna sprawa mianowicie, gdy bierze się medi po alko to w organizmie z tej mieszanki wytwarza się jeszcze etylofenidat , który też jest stymulantem
generalnie po medi z alko czy bez jest ciśnienie na dorzutkę i trzeba z tym uważać
tego posta wgl wyplułem na tym miksie xD
mam pytanie
czy na pierwszy raz 3mg xanu + piwko mi wejdzie i czy moze mi sie cos stac.
benzo bralem raz w zyciu, a oprocz tego to tylko tramca, skuna i czasem kode.
jeblo mnie porzadnie dopiero po jakichs 5/6godzinach i nie pamietam jak spac poszedlem, spodziewalem sie troche wiekszej pizdy wiec chhba wroce na trama
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.