Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4327 / 700 / 2117
18 lutego 2023Kicek23 pisze:
Co to może być? I jak to uratować?
[ external image ]
Skąd to dokładnie masz i mocno sypiące się i lepkie jest?
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 784 / 445 / 0
17 lutego 2023Mefistofeles1945 pisze:
Wymieniłem 150 gramów czystej amfetaminy na 80 gramów prawilnej crystal meth jak myślicie dobry film??
Dla portfela dobry, dla psychiki chujowy.
  • 3455 / 556 / 2
Otóż to.

Trzy dni leciałem dziś czwarty dzień paski po 70mg mocny kryształ mety i te wejście: coś jakby dochodzenie podczas stosunku tylko 30x mocniej.

Dziennie robiłem paski mniejsze tylko żeby podtrzymać. Wieczorem łooogień :)

Ogólnie kosmos jestem mega zadowolony z tego sortu. Dziś ostatnia nocka meta jest w sam raz na zaszycie się że słuchawkami w swojej ulubionej muzyce i odpłynięcie w jakąś gierkę na telefonie, seks też wyśmienicie smakuje.

Kryształ mety aż ciężko się pod kartą łamie. Jutro przerwa. Elektrolity i nawadnianie czyszczenie organizmu woda z cytryną i potas plus magnez warzywa owoce.

Scalono [prośba - następnym razem użyj opcji "raportuj" / 909

Przy wciąganiu dzisiaj z rana z prawej dziurki póściła mi się farba.. Stosunkowo niewiele czy powinienem się czymś przejmować?

Proszę o scalenie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1121 / 153 / 0
@Mefistofeles1945 Może po prostu trochę organizm już wypierdolony, czyli czas na przerwę? Czasami jeden dzień przerwy + elektrolity, nawadnianie organizmu, witaminy - to trochę mało.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 4327 / 700 / 2117
@WRB przy waleniu takich specyfików jak amfetamina czy meta, to podstawą powinno być nawodnienie i dieta. No ale zacznijmy od podstawy jako podstawy - diety. Kto z nas ma ją ogarniętą na cito. Ktoś z Was liczy makro, mikro? Sprawdza suplementowanie ile białka, węgli? Patrzycie, ile przyjmujecie witamin? No nie, to jakim cudem tutaj rozmawiać o braniu zdrowym, jak sama niezdrowa dieta już jest kolejnym krokiem do mocniejszego rozjebania organizmu przy braniu mety.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1 / / 0
Jak przyjmować materiał inna drogą niż nos żeby najlepiej kopał?
  • 2534 / 596 / 0
i.v
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 20 / 2
P.r biodostępność 99% praktycznie to samo co i.v, nie niszczymy kabli a bomba trwa dłużej niż przy sniffie ale krocej niz oralnie. Peak laduje sie w 20 min wiec moim zdnanjem najlepsza droga podania dla meth. Wie ktoś może czy piractem w dawkach 2.4/3.6 g w mixie z piko może zwiększać bombe? Naczytałem sie na zagranicznych forach i redditach, że potrafi zwiększyć bombe przy MDMA i amfetamina ale ludzie ogólnie mowili, że wszystkie uppery powinny mocniej klepac.
%-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
  • 56 / 11 / 0
Kurwa mam już dość poszukiwań mety na DMach, co nie kupię to pajace się zachwycają w recenzjach, że prawdziwy kozak, Hong Kong Super Strong, super rush, a ja to walę i kurwa bez zachwytu, więcej w tym trutki jaką jest n-iso, niż prawdziwej mety, czyściłem acetonem, robię teraz drugą krystalizacje przez odparowanie alko isopropylowego, żeby rozdzielić jak najbardziej to gówno od mety i nie chce mi się, kupie sobie kurwa dyche fety jak człowiek znów następnym razem bo mam wyjebane w to babranie się z tym, dobra niby ostatnio 3 dni nie spałem i 3 dnia byłem jeszcze nówka sztuka, ale sam nie wiem, na ile w tym wkręty było a na ile mety, bo potem miałem podejście do tego samego tematu i w kiche, oralnie, nosem i poza ziewaniem jakimś stanem bylejakości i pseudostrucia nie uświadczyłem pozytywnych efektów... Normalnego czeskiego pikulca bym przyjebał na porównanie, bo tylko sie wkurwić idzie
  • 1 / / 0
Ma ktoś jakieś patenty na spływy ? Za każdym razem jak się chociaż patrzę na temat czy to piko czy futro to mnie zbiera na rzyganie a jak wciągam to spływ jest nie do zniesienie obojętne co bym nie brała żadne napoje mi nie pomagają ani nic
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.