Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Siema jak z dostępnością ketonów w Niemczech? feta weed koko widzę, ze nie ma problemów, ale o poczciwego klefa nawet nie wiem jak zapytać lokalnych przedsiębiorców. Jak się na to tu mówi i czy w ogole z ulicy jest opcja dostać jakis kryształ? Dodam, ze miasto Kolonia jeśli to coś zmienia. I jak z cenami ewentualnie?
  • 115 / 4 / 0
Okolice między Monachium a Norymberga co jakiś czas coś tam jest, mogę pomóc. Ale chętnie bym kogoś poznał żeby sobie pomagać wzajemnie :)
  • 2 / / 0
Jak wygląda sytuacja z ketonami w Dortmund
  • 99 / 12 / 0
place zlotem za ketony w dortmundzie i okolicach do 20 km. mefedron metafedron to jest cos czego szukam
Uwaga! Użytkownik psotka123 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 20 / 0
Orientuje się ktoś jak zostać pacjentem medycznej marihuany w DE? Da się to w tydzień ogarnąć? Na tyle gadam, że mogę spokojnie z lekarzem pogadać przez tel albo neta...
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 99 / 12 / 0
@Hueva
nie wiem czy dostales mojego mejla bo nie ogarniam tych wiadomosci na hyperreal ale zobacz poczte czy tam cos jest
Uwaga! Użytkownik psotka123 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 17 / 0
Moi drodzy,
czeka mnie miły tydzień w Monachium, bywam tam co jakiś czas. Interesuje mnie tamtejszy rynek rekreacyjny. Głównie opiatowy.
Chętnie wyskoczę także na piwo!

Edycja: amfą również nie pogardzę.
  • 1 / / 0
Kochani jestem miłośnikiem marihuany a aktualnie znajduje się w Niemczech w pracy pod Norymberga czy ktoś z wskazanego miasta bądź okolic mógłby pomóc w niedziele? W końcu dzień święty trzeba świecić xd
  • 3 / / 0
Siemka, ktos okolice Ulm pomoze z jakimis ketonami/fetka ?
  • 1 / 1 / 0
23 listopada 2022Virtox pisze:
Okolice między Monachium a Norymberga co jakiś czas coś tam jest, mogę pomóc. Ale chętnie bym kogoś poznał żeby sobie pomagać wzajemnie :)
Witam również mieszkam niedaleko Monachium ,szukam pomocy z paleniem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.