Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1693 / 565 / 0
Próbowaliście? Jestem na terenie NL i mam tutaj stacjonarne sklepy, w których sobie kupuję np. Kratom, LSA, trufle czy szałwię. No i są w nim rośliny, z których mozna by zrobić ayahuascę. To nie jest sklep wysyłający do Polski, więc proszę nie usuwajcie nazwy, Indian Spirit. Mam w Venlo sklep stacjonarny i nie łamię prawa, heh. Moze ktoś próbował ich psychotrii, capii, ruty itd.?
Nie mam możliwości zamawiać i muszę brać z tych stacjonarnych, a marnować 30 euro byłoby słabo.

Dawajcie swoje historie z aya własnej roboty na terenie Niderlandów. Przyda się w przyszłości komuś na wyjeździe również. Jak nikt nic nie napisze, to sam przetestuję w lutym.
  • 27 / 15 / 0
Ja też jestem w Holandii i kupuję Mimosa'ę Hostilis do aya, lub kryształów DMT.
Ostatnio jest do kupienia ekstrakt z MH: 10X 30X 50X. Spróbuj.
  • 6 / / 0
cześć,
taki ekstrakt wystarczy jakos podgrzac i powstanie czyste DMT ?
  • 27 / 15 / 0
Traktujesz jak w ekstrakcji kryształów.
Możesz też zrobić mix z MAO i wypić.
  • 3180 / 895 / 5
Normalne rośliny używane przy robieniu ayahuaski lub ekstracji alkaloidów.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2 / 1 / 0
bylam, jest szansa jakoś się z Tobą skontaktować?
  • 6 / 4 / 0
05 stycznia 2023TymekDymek pisze:
Próbowaliście? Jestem na terenie NL i mam tutaj stacjonarne sklepy, w których sobie kupuję np. Kratom, LSA, trufle czy szałwię. No i są w nim rośliny, z których mozna by zrobić ayahuascę.
Komponenty do Ayi w Holandii są ok. Jak kupujesz w sklepie stacjonarnym, to raczej nikt nie sprzeda ci czegoś trefnego. Do Polski mogą nie chcieć wysyłać, bo w kraju nad Wisłą te produkty są wciąż nielegalne.
  • 29 / 7 / 0
Jeszcze nigdy nie zamawiałem, ale są sklepy, z NL, z takimi no.. Szamańskimi Ekstraktami różnymi że tak to ujmę, które mają info, że wysyłają do PL ale na odpowiedzialność klienta. Sądzicie, że to bezpieczne? I smutni panowie nie przyjdą razem z paczką do mojej skrzynki?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.