4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Bardzo zjebałem ? roztwór był żółtawy. Dopiero po wypiciu zauważyłem ze z drugiej strony strzykawki lekko po filtrze pociekło
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3459 / 731 / 9
Ta ta taa taaaaki też można walić.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 5184 / 913 / 0
O jak tam hyber 123. Zawsze Ci kibicowalem
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 133 / 0
jakoś leci, wracam do żywych. Zacząłem wychodzić do centrum, jeździć komunikacją miejską. Nie unikam znajomych. Jeszcze nie jest tak jakbym chciał. ale czuje że zmierza to w dobrym kierunku.
  • 27 / 15 / 0
No i tak trzymać! Spróbuj tego co Ci wysłałam. Odżyjesz!
Oczywiście wprowadzenie powtarzasz co 3 miesiące, tylko leczenie podstawowe , ciągniesz non stop.
Wielu ludziom pomogło, chyba wejdzie to w procedurę leczenia EE, z tego co mi wiadomo. Problemem nie jest tak deficyt dopaminy, jak niedobór noradrenaliny.
I tu jest pies pogrzebany.
Poszukaj tańszych odpowiedników leków!!!

Trzymaj się i czekam na PW od Ciebie, odnośnie rezultatów.
  • 3597 / 584 / 1
13 sierpnia 2022Mieciu666 pisze:
Bardzo zjebałem ? roztwór był żółtawy. Dopiero po wypiciu zauważyłem ze z drugiej strony strzykawki lekko po filtrze pociekło
O ile nie dożylnie to all gut
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1959 / 320 / 0
19 sierpnia 2022hyber123 pisze:
jakoś leci, wracam do żywych. Zacząłem wychodzić do centrum, jeździć komunikacją miejską. Nie unikam znajomych. Jeszcze nie jest tak jakbym chciał. ale czuje że zmierza to w dobrym kierunku.
Z czystej ciekawości, czy zdarzyło Ci się kota zażyć po tamtej sytuacji jak zachorowałeś? W ogóle jakieś używki obecnie stosujesz czy jesteś trzeźwy? Mam nadzieję, że z postępami jest dobrze pozdrawiam
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 228 / 33 / 0
Bardzo grozi mi manganizm na starość przy waleniu w miare dobrego kocura z przepisów jona raz na ~miesiąc?
Oczywiście nie dożylnie, preferuje per rectum bo nie czuć tego ohydnego smaku, i wchodzi w 5 minut a nie godzine. Czasem zdarzy się wypić ale to rzadkość.
Przyznaje, że solo nie jest to do końca mój typ, przyjemna substancja i tyle, ale w mixie z kodą mmm.
Jeśli ryzyko manganizmu i tak jest(duże) to będę się bawił w oczyszczanie dcm'em i tak dalej ale jeśli ryzyko jest małe to nie będę się tak bawił bo pewnie straty nie są małe, a i tak kot z jednej paki z przepłuczką działa na mnie tak se xd
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 610 / 133 / 0
@aurora20 ostatni raz kota brałem w 2017 roku. Fajki rzuciłem w kwietniu 2018. alkohol jedynie pije 1-2 razy w tygodniu po 2-3 piwka. chociaz od 1 stycznia nowego roku nie wypiłem ani kropli alko. 27 dni już i jakoś mnie specjalnie nie ciągnie. Kilka razy mnie korciło zrobić kota. w końcu nie dostane manganizmu po raz drugi XD ale jak sobie przypomniałem jakie problemy miałem ze znalezieniem żyły to powiedziałem że pierdole. Po drugie matka by mnie chyba zapierdoliła ;)
  • 3597 / 584 / 1
Ja piję ósmy rok i nie mam manganizmu.
Ostatnio w ciągu codziennym. Choć wiesz- może mnie strzelić nagle, kto wie. Zazwyczaj kończę rok z liczbą kotów większą niż liczba dni roku
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.