Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 98 / 2 / 0
Czy dobra feta powinna od razu mega stymulować?
  • 227 / 77 / 0
Stymulacja powinna stopniowo się rozkręcać. Tak po ok. 30 minutach u mnie robi się konkretnie.

Stawiam że jeśli to feta to pewne nie trafiłaś z dawkami sam robiłem tematy, których setka wykurwiała na otbitę i takie, których ćwiatrka marnie robiła.
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2023 przez MefedronowyKoneser, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 2 / 0
wypowie się jeszcze ktoś doświadczony w temacie?
  • 2532 / 602 / 0
Wygląda jak futro.Powinno mieć intensywny,specyficzny zapach.Pierwszy lekki chwilowy rush powinnaś poczuc już przy sniffie,a następnie działanie właściwe do około 5-10 minut.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5396 / 967 / 0
Kto Ci powie na podstawie zdjęcia czy to feta, przecież to może być wszystko. A jak nic praktycznie nie poczułaś tylko wjazd na serce to jakieś gówno i tyle.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 98 / 2 / 0
A euforia jest przy fecie? ja czuje że mocniej bije serce, zimno mi jest ale czuje tez takie otepienie, czy to przez za małą dawkę?
  • 2532 / 602 / 0
Jest.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 625 / 0
Imo feta bo zbija się w kuleczki, ale jak ktoś wcześniej pisał, różny organizm różna dawka, pamiętaj też że może wystąpić coś w rodzaju bad tripu, typu poty i zimno gorąco na zmianę, ja tak miałem jak przy pierwszej fecie uczyłem się z fizyki na egzamin wypuszczenia ze szkoły w 8 klasie podstawówki.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 2 / 0
Czy ten bad trip oznacza lipną fete?
  • 98 / 2 / 0
ma jakiś zapach, troche wilgotne te kamyki, ale nie ma zupełnie euforii:(
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.