Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / 10 / 0
Miał ktoś okazje przyjmować 25mg oralnie? Zastanawiam się nad zaaplikowaniem takiej dawki na wesele, nie chce żeby było zbyt psychodelicznie tylko bardziej w stronę empatii, może stymulacji.
%-D
  • 4964 / 870 / 0
@lvckyy Ja to jadłem bardzo dawno temu, pamiętam że było lajtowe w takiej dawce ale szczegółów nie pamiętam... Zdecydowałeś się na to wesele zarzucić?
  • 2991 / 1646 / 35
Re: 2C-D
Nieprzeczytany post autor: AnnaS »
2C-D dwa sorty biały w dawce 5 do 15 mg poprawa koncentracji uwagi i jasności umysłu. Tego bym oczekiwała od substancji do pracy delikatnie mówiąc lekki kop umiarkowana energia oraz przejrzystość umysłu.
Brązowy sort do 10mg podobnie powyżej już psychodeliczny.
Według mnie to kwestia zanieczyszczeń. Kwestia też indywidualna jak w całej grupie 2c.
Czas działania 3-6h w moim przypadku.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.