Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / 10 / 0
Miał ktoś okazje przyjmować 25mg oralnie? Zastanawiam się nad zaaplikowaniem takiej dawki na wesele, nie chce żeby było zbyt psychodelicznie tylko bardziej w stronę empatii, może stymulacji.
%-D
  • 5068 / 896 / 0
@lvckyy Ja to jadłem bardzo dawno temu, pamiętam że było lajtowe w takiej dawce ale szczegółów nie pamiętam... Zdecydowałeś się na to wesele zarzucić?
  • 2990 / 1648 / 35
Re: 2C-D
Nieprzeczytany post autor: AnnaS »
2C-D dwa sorty biały w dawce 5 do 15 mg poprawa koncentracji uwagi i jasności umysłu. Tego bym oczekiwała od substancji do pracy delikatnie mówiąc lekki kop umiarkowana energia oraz przejrzystość umysłu.
Brązowy sort do 10mg podobnie powyżej już psychodeliczny.
Według mnie to kwestia zanieczyszczeń. Kwestia też indywidualna jak w całej grupie 2c.
Czas działania 3-6h w moim przypadku.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.