Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 499 / 149 / 0
Według mnie z każdą substancją psychoaktywną po którą się sięga powinno się mieć tego typu reguły, oczywiście dostosowane do danej substancji i na jedną pozwalać sobie raz na 2 tygodnie na inną raz na 3 miesiące itp.
  • 1768 / 598 / 0
Jak Wy tego deksa w NL kupowaliście? Tyle aptek i drogerii co przeszedłem no i w ogóle tego nie ma na półkach. Czy naprawdę trzeba zapytać sprzedawcę przy kasie o ten preparat Daro Retard? Szukam jakiejś opcji w NL żeby mieć z 150-195 mg DXM do trufli psylocybinowych i chyba to jedyna możliwość. Jak ktoś już kupował na terenie tego kraju i wie co i jak, proszę o wiadomość. Marka Daro z identycznym prawie opakowaniem to także leki na wiele innych dolegliwości, bez deksa w skladzie.
  • 190 / 34 / 0
Czy to normalne że po ciągach kilkudniowych na DXM(dawka zazwyczaj 450mg/doba) przez 5-7dni potem jest gorsze libido? Czy to z innego powodu np. ze względu na przewlekły stres i deprejse?
  • 499 / 149 / 0
Stres i depresja na pewno mogą u Ciebie powodować takie objawy, jednak skoro zauważasz korelację między dekszeniem a obniżonym libido to bardzo możliwe, że to DXM jest powodem, albo że wszystko się na siebie nakłada.
  • 2532 / 602 / 0
06 stycznia 2023TymekDymek pisze:
Jak Wy tego deksa w NL kupowaliście? Tyle aptek i drogerii co przeszedłem no i w ogóle tego nie ma na półkach. Czy naprawdę trzeba zapytać sprzedawcę przy kasie o ten preparat Daro Retard? Szukam jakiejś opcji w NL żeby mieć z 150-195 mg DXM do trufli psylocybinowych i chyba to jedyna możliwość. Jak ktoś już kupował na terenie tego kraju i wie co i jak, proszę o wiadomość. Marka Daro z identycznym prawie opakowaniem to także leki na wiele innych dolegliwości, bez deksa w skladzie.
@SabuSebe Moze coś wiedzieć.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2651 / 42 / 0
Tak, zapytaj o daro retard capsules w aptece.
Tylko warto go rozkruszyć najpierw.
Tylko po tej formie dexa spotkalem Boga.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 3251 / 359 / 2
Daro... Jak mój psycholog hehe. Coś w tym jest..

Jak jestes w Niderlandach to koniecznie popróbuj innych dyso, bo chyba tam stacjonarnie dostępne. Z arylek to nie ma zbytnio co, ale 3meopcp warte uwagi, niektórzy lubią MXE albo kete ja średnio. 2oxopce podobno tanie, wydajne i spoko. Spróbuję napewno. difenidyna bardzo spoko, blisko jej do DXM. Ale przedewszystkim bracie Szałwia, salvia to królowa dysocjantów i najbardziej niesamowita znana mi substancja, nawet DMT wymiękka. Idealna do łaczenia z królem o którym jest ten watek. Ektrakt trzeba zapalić i choc 3 razy w zyciu na niej tripowac. Mistrzostwo.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1768 / 598 / 0
Gdzie to niby dostępne? Byłem w kilku smartshopach i żadnych arylek nie było. Szałwia, ayahuasca, LSA, trufle, Kratom itd. to jest w każdym sklepie. Żadnych RC nie widziałem.
  • 5306 / 952 / 0
Hmm? Może spod lady? A jak nie to masz vendorow holenderskich zamawiasz z clearneta przez stronę internetową i na drugi dzień masz paczke.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 3251 / 359 / 2
Tak sobie myślę czy jakbym miał salvie do oporu to czy bym szukał innych. I wymysliłem że... Tak 😄
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.