Całe życie latam jakby na standby. Od dzieciaka byłem wycofany. Brak energii, problemy z pamięcią, kreatywnością. Dwa lata temu spróbowałem amfetaminy i po niej poczułem się normalnie. Powtórzyłem eksperyment i skończyło się na paranoi i stanach lekowych. Zmieniłem dietę, dołożyłem suple, wyszedłem na prostą.
Sytuacja ta uświadomiła mi że moja gospodarka dopaminowa kuleje. Próbowałem różnych supli z nikłym skutkiem, aż trafiłem na bromantan i 9-me-bc. Mój dzień wygląda tak że rano biorę 9MBC bromantan i tyrozynę, w południe tyrozynę i bromantan i wieczorem tyrozynę. Jeśli ładuje się tak kilka dni, to jak wypiję kawę czuję że ta dopamina jest uwalniana. Znika brianfog, mam dużo energii, motywacji, znika prokastynacja. Niestety po dwóch trzech dniach efekt kofeiny znika. Zakładam że zapas dopaminy w pęcherzykach się kończy i znowu muszę ją ładować przez kilka dni.
9MBC działa poniekąd jako inhibitor Mao, ale myślałem żeby dorzucić do tego stacka jakiś z prawdziwego zdarzenia np selegiline albo rasagiline, oczywiście ogarnalbym ja sobie legalnie od Doka. Niestety wiem jakie podejście mają lekarze do nootropow i raczej żaden z nich nie powie mi czy można ew łączyć wszytsko w jednym stacku.
Ma ktoś doświadczenie z imao? Jakies spostrzeżenia?
Łączyć czy dać sobie spokój i zostać na tym dopaminowym rollercoasterze?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.