Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Nie opłaca się, ale wchłania się błyskawicznie. Mój rekord to chyba po wypiciu syropu 20 minut czekania aż do pierwszych objawów.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
02 stycznia 2023MikiMysz pisze: Do tego doszły względy ekonomiczne i jednorazowe porobienie się dziś taką dawką na kilo z plusem to minimum 50 zł, jeśli ktoś ma szczęście, bo dla większości realnie to 60-70 zł.
Tak czytam sobie ostatnio dużo o DXM i taką rozkminke mam jak dużo osób weszła faze sigma na długi okres i np przez miesiąc chodzili i pierdolili że mają kontakt z bogiem i inne tego typu wiecie o co cho i dostali diagnoze schizofrenii paranoidalnej
03 stycznia 2023ziomekzlomek pisze: Ja od dawna chciałbym takiej czystej fajnej fazy po DXM no ciekawi mnie taka jedyna w swoim rodzaju faza do tego z legalnego zródła może za niedługo zakażą kto wie. Zawsze brałem w mixach 300mg (na raz nie mam żadnych dolegliwości żołądkowych) z wodospadem to nie wiem bo przespałem faze, z gałką to myślałem że dostałem zespołu serotoninowego a z grzybami to było strasznie-dziwnie. Chciałbym tak zarzucic 600mg solo ale tak trochę się boje że bedzie za strasznie i sobie krzywde zrobie jest cos co moge zarzucić przed dla czilu? najlepiej coś innego niz benzo.
Tak czytam sobie ostatnio dużo o DXM i taką rozkminke mam jak dużo osób weszła faze sigma na długi okres i np przez miesiąc chodzili i pierdolili że mają kontakt z bogiem i inne tego typu wiecie o co cho i dostali diagnoze schizofrenii paranoidalnej![]()
PS. Dzięki za odp do mojego poprzedniego wpisu
Generalnie połączenie tych dwóch rzeczy nie jest jak suma obu osobno. Coś w rodzaju nowej fazy. Euforia, fizyczna przyjemność, trochę pobudzenie, ale jednocześnie gigantyczny spokój, clearhead i tajemniczy klimat cichego miasta i bycia ostatnim człowiekiem na ziemi.
Tutaj masz mój temat o wzmacnianiu kodeiny, możesz poczytać. Jak nigdy nie jadłeś ani tego ani tego, to spróbuj najpierw choć raz 150 mg kodeiny, a po tygodniu na przykkad 90-120 mg DXM i jak już wejdzie to 240 kodeiny. Powinno wyjebać z butów w pozytywnym znaczeniu.
poradnik-wzmacnianie-i-przedluzanie-dzi ... 75579.html
I jeśli jeszcze nie jadłeś, to obiecaj sobie z góry, że kodeina nie częściej niż raz na 7-14 dni, bo potem będzie nieciekawie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.