Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 90 / 8 / 0
22 sierpnia 2017SpalamTo pisze:
Ja nie wiem nad czym wy tu w ogóle dyskutujecie. Jedyny sposób na przytycie to nadwyżka kaloryczna i brak ruchu.
Myślicie że od jakiś pierdolonych tabletek przytyjecie? To was rozczaruje bo nawet metanabol bez nadwyżki kalorycznej chuja wam da. Lenie śmierdzące.
Po chuj w ogóle obrastać tluszczem. Wytłumaczy mi ktoś?
Wiem, że post sprzed kilku lat, ale ciężko przejść obojętnie obok takich kacapołów.
Nadwyżka kaloryczna i brak ruchu nie jest żadnym gwarantem przytycia. Jeżeli nie ma się normalnego metabolizmu bądź tendencji do tycia to możesz sobie nawet podawać olej z frytek dożylnie, spać 24/7 i tak nic z tego nie będzie.

Już Ci tłumaczę dlaczego ktoś chce przytyć.
Są osoby w naszym społeczeństwie których waga oscyluje w granicach 50kg przy 170-185cm wzrostu. Ich waga nie jest wynikiem jakiejś choroby, złych nawyków żywieniowych czy niedoboru kalorii. Jest to ich naturalna, zdrowa waga wynikająca z genów jakie otrzymali w spadku po swoich przodkach. Następnie takie osoby bardzo często spotykają się z różnego rodzaju docinkami np. "niejadek", "włóż sobie cegły do plecaka, bo Cię zwieje", "wyglądasz jak więzień z Auschwitz" itd. Powoduje to u takich osób spadek poczucia wartości, depresję, a w konsekwencji wykluczenie ze społeczeństwa.

Dlatego dużo osób chce się ratować różnego rodzaju wspomagaczami.
Ta chwila już ulatywała w powietrze... a ja tkwiłem na ziemi, patrząc, jak się oddala...
  • 9 / 1 / 0
03 maja 2017test123 pisze:
Witam,
Macie doświadczenie z substancjami po których szybko przytyliście, albo wogole przytyliscie?
Jestem chudy a chciałbym trochę na masę władować.

Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie :)
Ewentualnie można wspomóc się gainerami albo nutri drinkami, są sprzedawane w aptece ale w chuj drogie :P bardziej się opłaca nawalić więcej masła na kanapke XD jesli chcesz nabrać fatu, jak bardziej ambitnie to na mase musisz zwiększyć ilość białka w diecie i wiadomo nadwyżka kaloryczna + ćwiczenia żeby zbudować masę mięśniową.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.