Sigmaszczur pisze:Hej wie ktoś czy podanie 2cb iv. Jest sensowne (czy lepiej wejdzie)?
scalenie postów - 18 wrz 2023 - d5
Miks oxy z 2cb finalnie testowałem, niestety sredni, nic ciekawego, raczej nie polecam. Ale koks z 2C-B to juz inna bajka bardziej synergiczne dzialanie. Na zmianę male linie 2cb i koksu.
Jedyny problem jaki napotykam to znalezienie szklanej buteleczki 10 ml z atomizerem do nosa. Kupilem jakas przez internet ale jakos jest kiepska i wydaje mi sie ze psikniecie daje nierownomierna ilosc plynu.
Pomyslalem ze moze kupie jakis lek z apteki, np. do przeczyszczania nosa, wyleje zawartosc i wleje roztwor 2cb. Na razie moje poszukiwania sa bezskuteczne:
- Nozoil - nie da sie oproznic zawartosci
- Euphorbium - butelka i atomizer wydaja sie spoko ale 20ml a ja wolalbym cos malego, porecznego.
Czy macie pomysly na inee leki zawierajace odpowiednie buteleczki?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.