Sigmaszczur pisze:Hej wie ktoś czy podanie 2cb iv. Jest sensowne (czy lepiej wejdzie)?
scalenie postów - 18 wrz 2023 - d5
Miks oxy z 2cb finalnie testowałem, niestety sredni, nic ciekawego, raczej nie polecam. Ale koks z 2C-B to juz inna bajka bardziej synergiczne dzialanie. Na zmianę male linie 2cb i koksu.
Jedyny problem jaki napotykam to znalezienie szklanej buteleczki 10 ml z atomizerem do nosa. Kupilem jakas przez internet ale jakos jest kiepska i wydaje mi sie ze psikniecie daje nierownomierna ilosc plynu.
Pomyslalem ze moze kupie jakis lek z apteki, np. do przeczyszczania nosa, wyleje zawartosc i wleje roztwor 2cb. Na razie moje poszukiwania sa bezskuteczne:
- Nozoil - nie da sie oproznic zawartosci
- Euphorbium - butelka i atomizer wydaja sie spoko ale 20ml a ja wolalbym cos malego, porecznego.
Czy macie pomysly na inee leki zawierajace odpowiednie buteleczki?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.