- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Tylko nie skończ jak znany murzyn z USA
Ja i twoja mama jesteśmy z ciebie dumni. Niedługo spotkamy się na dziale o detoksach lub narkopolii
Next razem please, użyj opcji szukaj. Takie rzeczy już były poruszane. Tutaj masz opis 300mg efe + od 100 do 120 amfy.
efedryna (300mg) + amfetamina (około 100-120mg).
Około godziny 17:00 zjadłem 20 tussipectów, weszło w 30-40minut, ale po 2 godzinach stwierdziłem, że mi za mało, więc wziąłem kumpla i pojechaliśmy do drugiego miasta kupić amfetaminy za 20zł. Załatwiliśmy to i wróciłem do domu na 21:00 gdzie wiciągłem sobie coś około 100-120mg fuki. Oczywiście cała noc nieprzespana, oglądałem sobie TV, na drugi dzień zjazd..
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Moglibyście powiedzieć coś o mixie amfetaminy z metylofenidatem czy obie te substancje pobudzą bardziej i dadzą wiekszą euforie i czy odradzacie lub czy polecacie taki mix bo chce go nie długo zrobić...
czy to się oplaca i jest lepiej wiecie o co chodzi o wieksza faze amfetaminową?
I jak wygląda mix z amfetamina i z dekstroamfetaminą ?
czy to się oplaca i jest lepiej wiecie o co chodzi o wieksza faze amfetaminową?
Dajcie znac pozdro niech sie wam farci ;)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.