Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Co wolisz - haszysz, czy marihuanę?
marihuana
696
63%
haszysz
409
37%

Liczba głosów: 1105

ODPOWIEDZ
  • 2532 / 600 / 0
To kup jakieś za dyche i spizgaj się ostro tym haszem.Dzwiek będzie zajebisty,gwarantuje.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Można to w ogóle palić jak się łapie schizy po zwykłym ziole nawet takim co ma ok. 8% THC i 8% CBD?
  • 12622 / 2442 / 0
Można jak najbardziej, tylko trzeba liczyć się z jeszcze mocniejszymi "schizami". Dobry # potrafi wystrzelić w kosmos.
  • 4358 / 702 / 2117
Jak częściej bywałem w Holandii to faktycznie, srogo się tym bawiliśmy. Schizy to ja zawsze akurat miałem mocne, no ale nawarstwiało się tego i mogę z czystym sumieniem i ręką na sercu potwierdzić, że tak — są one znacząco mocniejsze od ziółkowych. Pierwszy raz nawet nie wiedziałem jak to ogarnąć i miałem srogiego bad tripa po haszku. Do dziś to kurwa pamiętam, kurestwo. Potem rzuciłem to w pizdu, wróciłem do zioła, bo jenak zjazd do Polski i dostępność haszu (akurat w mojej okolicy) była praktycznie zerowa, no i latało na ogniskach od znajomych zioło, nikt w hasz się wtedy nie bawił.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 14 / 4 / 0
hasz owszem jest i mocniejszy niż susz , zalerzy jeszcze jaki susz i hasz jakosciowo. Natomiast profil dzialania # jest mniej psychodeliczny a bardziej stonerski niż profil większosci odmian suszu.
  • 171 / 21 / 0
Czy mozna wapować hasz? Jeśli tak, to w jaki sposób trzeba go przygotować? Mam starry x max 3.0
  • 1744 / 575 / 0
Palił ktoś haszyk z Niderlandów z coffika? Dzisiaj będę miał okazję spróbować. Od paru lat haszu nie paliłem, nawet nie wiem jak to najlepiej spożyć, heh. Jak wjebię trochę do meth pipe i będę zapalniczką żarową podgrzewać i bieda-wapować to będzie git? Czy może po prostu zrobić z tego mikrokuleczki i do tytoniu dodać i skręcić skurwola?
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4944 / 860 / 0
Normalnie podgrzewaj kostke i zbieraj płatki, zmixuj z tyksem i skręć wąsa.
  • 1744 / 575 / 0
hasz w NL wydaje mi się o wiele, wiele lepszy, niż zioło. W sumie tak go zapamiętałem też z Niemiec i Polski. Może jedna na 50 "odmian" palenia działa na mnie tak, ze ile bym nie wypalił, to mam coraz lepiej, zero niepokoju i euforia, a w końcu senność. Zawsze mogę się przepalić. Za to z hashem im więcej to lepiej. Kosteczka 1 g starczyła mi na 2 dni "bombienia" jakości, której konopie w formie suszu mi nigdycnie dały. Zajebiste.
Za to szczerze mówiąc, zioło z kofików wcale nie jest jakies turbolepsze niż polskie uliczne. Praktycznie jedno i to samo, nieważne jakby je nazywali i za ile euro sprzedawali.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 156 / 0
Słyszałem teorię, że w Holandii część muła w cofeeshopach pochodzi z czarnego rynku, bo mafia, taniej i coś tam jeszcze. Nigdy tego nie zweryfikowałem, bo w sumie wyjebane.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.