Sytuacja wygląda zupełnie inaczej jeśli ktoś przyjmuje metylo donosowo. Wjazd/intensywność działania i ogólne działanie jest dużo lepsze na korzyść czystego chlorowodorku. Mam pewność co do źródła. 99,96% czystość wyszła na badaniu HPLC ilościowym metodą krzywej wzorcowej + potwierdzenie na GC/MS i NMR. Nie ściągam z Chin, już parę razy się zawiodłem, gdy dostałem zamiast metylo alpha-pihp albo alva-pvp, poszło od razu w kibel. Mam z zaufanego źródła, z pierwszej ręki, że tak powiem. Jak zobaczyłem ostatnio co zawiera w sobie kapsułka pregabaliny, jakie dodatki, to się lekko wkurzyłem, już myślałem, czy nie ściągać z Chin bo u nich to jest w 100% legalne i normalnie to sprzedają.
@Papa smerf ja ponad rok jestem w ciągu na metylofenidacie i nie miałem jeszcze nawet jednego dnia przerwy. Boję się odstawić, a może nie chcę, bo tak bardzo lubię tę substancję. Oczywiście jem normalnie, ale śpię co drugi dzień :) Nie ma się czym chwalić. I cały czas na mnie działa tak samo. Ale to zasługa zapewne dobrego nawodnienia, cały czas lecą elektrolity (sód, potas, wapń, magnez) + dużo świeżo wyciskanych soków warzywno-owocowych, prekursory dopaminy jak na przykład NALT. A dawki lecą cały czas takie same, ale nie powiem, są duże i trochę mnie to męczy. Średnio sniff, a właściwie roztwór wodny w sprayu do nosa 20-30 mg jednorazowo co 2h. Tak można całe życie ? :)Dla mnie to lepsze od koki i dużo tańsze przede wszystkim. Będzie bardzo bolało jak odstawię nagle po roku brania dzień w dzień i spania co drugi dzień?
Dodano akapity -- 909
24 października 2022kavva6 pisze: Co Wam pomaga na zjazdy po MPH? Stosuję metylo na ADHD. Po wzięciu ostatniej dawki w ciągu dnia i jak skończy ona działanie to mam zjazd - czuję się na maksa rozdrażniony, zestresowany itd. Stan ten mija dopiero po ok. 2h od wzięcia ostatniej tabletki. Zastanawiam się jak go zminimalizować. Nie chcę pakować w siebie jakichś benzo bo na dłuższą metę to bez sensu. Biorę do MPH też pregabalinę rano i wieczorem ale nie pomaga ona wystarczająco dobrze, a dawki nie chcę zwiększać bo w większej dawce działa ona na mnie trochę ogłupiająco.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
27 października 2022przodownik pisze: po okazjonalnym zażywaniu niedużych dawek, lub zażywaniu w krótkich ciągach nie wystąpią raczej żadne nieprzyjemne objawy związane z odstawieniem metylofenidatu. jest to, jakby nie patrzeć dosyć delikatny środek pobudzający i jako stymulant dosyć bezpieczny środek, będący lekiem.
Ogólnie stan strasznie chujowy, sprawność intelektualna ograniczona o 99,9%, umiejetność wypowiadania słów a tym bardziej składania ich w zdania na poziomie noworodka, koncentracja nie istnieje i w sumie to nic nie byłem w stanie zrobić, nie wiem czy w ogole bym sobie dobrze dupe podtarł w takim stanie wiec musiałem te 20 mg wziąć zeby funkcjonować.
Zauważyłem tez pewna bardzo ciekawa rzecz, kiedy przyjmuje MPH to po pewnym czasie nie jestem w stanie palić fajek, tak jakby mam straszne obrzydzenie do nich a kiedy wezmę jakies leki z grupy tych które lubimy najbardziej ;) to znów mogę palić i czuje się dobrze.
Nie wiem czy dobre wnioski wysnulem z tej obserwacji ale wydaje mi się, ze mam jakies problemy z nadmiarem noradrenaliny i gdy ją zbijam to wszystko wraca do normy.
Ja na zjazd stosuje Prymidon. To substancja, której matabolitem jest fenobarbital, a która nie jest uwzględniona w wykazie środków odurzających i substancji psychotropowych. Zawiera ją lek Mizodin, na który dość łatwo zdobyć receptę. Niweluje drażliwość i problemy ze snem spowodowane zejściem metylofenidatu.
jak robisz taki roztwór z MPH, ten z chin dostałeś już w formie płynu czy jak? i jakiego sprayu używasz, w sensie masz/kupiłeś taki do którego wlewasz roztwór z MPH i psikasz donosowo czy np nie wiem do tych sprayów do nosa na katar wlałeś ten roztwór z MPH i tak używasz tego, skąd wiesz jaką dawkę przyjmujesz?
napisałbym na priv ale masz zablokowane, pewnie dlatego że mało postów masz
pozdrowiam, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Czy jeśli mam karty wizyt, w których mam przepisany metylofenidat to któryś receptomat online wystawi mi receptę?
Mój lekarz ma dłuższy urlop więc się muszę jakoś zabezpieczyć ;)
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.