Aczkolwiek, indukcja wyszła tylko na badaniach in vitro, in vivo ponoć już nie.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25093031/
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
"Rutyna to rzecz zgubna "
Mała kanapeczka 30 min przed tabami
Po zjedzeniu tabletek zaraz gorąca herbata mocno słodzona w ilości pół kubka.
Jak te kroki brałem pod uwagę to zawsze klepało.
Najwazniejsze żeby metabolizm pobudzić i przerobić kodę.
Wzmacniacze typu pieprze, sody to raczej mi nigdy nie dały efektu.
Duża różnica jest też jeśli się na kacu alkoholowym wrzuci kodę. Czuć wtedy różnice i nawet 10ka może ładnie sklepac.
Nie mówiąc już o skręcie opioidowym. To najlepszy wzmacniacz. Z piekła do nieba.
Dobry jest też sowity trip na dexie dzień wcześniej.
Zmniejsza tolerkę znacząco.
Moze to nie jest do końca w temacie, ale te rady myślę że komuś nowemu w temacie mogą się przydać.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
24 października 2022p4g4y0zzz(X) pisze: Polecam rozkruszyć tabletki thio, do tego 500mg paracetamolu, razem też pokruszone, łyżeczka sody i zalać to 200ml wody, wypić i popić następne 200ml. Oczywiście nie na pusty żołądek tylko po czymś delikatnym, kanapeczka przed i kanapeczka po. Kurwa 520mg kody tym sposobem tak mnie jebło jakbym w żyłe zapierdolił coś dobrego, szybki i potężny wjazd, po 5 min już wchodzi. Niestety bardzo szybko schodzi, ale to już raczej kwestia mojego stażu (same opio 16 lat) i tolerki. I dodam że odkąd wale thio z sodą, nie mam żadnych problemów żołądkowych. A jak waliłem całe tabletki bez sody, to już po trzech latach miałem dolegliwości typu bóle, pieczenie i zgagi. 2 osoby potwierdzają że ten sposób działa. Fajnie jakby ktoś z Was jeszcze potwierdził. Nie znam naukowego wyjaśnienia czemu to tak działa, pewnie paracetamol pobudza wątrobe, a soda neutralizuje kwas żołądkowy, przez co mniej kodeiny się rozpada a więcej wchłania.
Mikołaj Jaska
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.