Raz wziąłem z 9mg bromazepamu i do tego po mniej więcej 6h 200ml wódki wypiłem, myślicie że zepsułem sobie działanie leku tym?
Oprócz tego biore pregabaline codziennie 150mg rano i wieczór
Warto wchodzić na 100mg sertraliny w mojej sytuacji? Czy lepiej zostać narazie na tych 50mg?
Biore też magnez, witaminy, uprawiam sport ale i tak te przygnębienie i wizja beznadziejnej przyszłości często wygrywa
Dostałem jakieś grudy do testowania. Kolega mówi że to mefedron ale śmiem wątpić. Dlatego żeby nie było żadnych zgrzytów ddstawiłem 2 tygodnie temu sertraline.
Czy 2 tygodnie to wystarczający okres? Wolałbym nie dostać ZS
Jestem ciekaw czy ten "cardio attack" był spowodowany:
1) przyjętym wcześniej kryształem
2) benzo
3) mixem powyższych
Pamietam że miałem kiedys po benzo napierdalanie serca przez chwile zanim się nie załadowało więc dlatego też umieśćiłem w tym zestawieniu.
Ma ktoś podobnie? Jakieś przemyślenia? Będzie ze 4 lata albo i więcej jak zaprzestałem zabaw. Jestem trochę zasmucony. Czy to znaczy że mój organizm już się nie nadaje do testowania? :D Fakt że byłem mega styrany po całym tygodniu zapierdolu w robocie i spaniu po 3-4h wiec to tez moglo miec znaczenie.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.