Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 199 / 16 / 0
Re: 2C-B-FLY
Nieprzeczytany post autor: yakubu86 »
Ja mam właśnie 2 tabsy po 10mg i chciałbym się dowiedzieć przed weekendem czy fajniej jest to polaczyć z 4CMC lub 3CMC (te obie substancje też mam). Czy lepiej same 2 tabsy zeżreć naraz i nie kombinować?
Fatal Error.
  • 6 / 1 / 0
jak sex po 2cb fly? Pała stoi ;)?
  • 2104 / 465 / 37
Seks po psychodelikach to indywidualna sprawa, jedni lubią inni nie, natomiast u mnie osobiście po fenylkach było większe pobudzenie seksualne niż np. po LSD czy grzybach. Stestuj i sprawdź samemu.
Lubisz koks?
  • 199 / 16 / 0
Re: 2C-B-FLY
Nieprzeczytany post autor: yakubu86 »
Na początku libido bylo lekko pobudzone ( tyle ze ja wczesniej 4cmc i 3cmc wąchałożarłem) ale czułem że było coś na rzeczy jak wchodziły 2 tabsy 2C-B-FLY. Potem już libido znikło po godzinie 👽
scalono - ds
Tak ogolnie to za słabe te pillsy są. Już drugi raz je jem to samo Ho-met coś tam coś tam. 8€ czyli okolo 40zyla za 1 tabse co niewiele da to troche slabo to wyglada.
Fatal Error.
  • 134 / 3 / 0
Mam kilka pytań.
Czy wchodzi to w tolerancje krzyżową z LSD, grzybami, lub hometem?
Jak długo utrzymuje się tolerka?
Jak podczas tripu zadziała benzo?
Jak oceniacie obecne sorty? (zielone tabsy).
  • 323 / 108 / 3
Gdyby ktoś przypadkiem miał jeszcze proszek, cztery lata po zakupie, trochę zbrązowiały, przechowywany w temperaturze pokojowej, to działa tak samo jak na początku. Kolega mówił.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.