Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 327 / 68 / 0
ale ja już tydzień nie biorę w ogólę. Mi bardziej chodzi o psychikę jak po fizycznym odstawieniu wjedzie deprecha. To 2x75mg była ostatnią dawką zanim całkiem przestałem. Oczywiście rano i wieczorem.
czas zwolnić
  • 24 / 2 / 0
jak u Was z pamięcią po pregabalinie?
  • 554 / 138 / 0
Pamieć raczej szwankuje lekko, a czasem bardziej.
  • 4983 / 879 / 0
Oj szwankuje, szczególnie jak się robi wyskoki rekreacyjne.
  • 3647 / 601 / 1
02 października 2022Vesper4228 pisze:
Właśnie kurwa chujowo odmóżdżenie totalne
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 348 / 264 / 0
02 października 2022Vesper4228 pisze:
Może nie aż tak jak benzo, ale pregabalina zdecydowanie działa negatywnie na pamięć
null
  • 340 / 52 / 0
Pod jakim konrektnie względem pregabalina działa na was negatywnie pamięciowo? Biorę dobowo z przepisu lekarza 600 mg dobowo. Nie powiem, działa p/lękowo, najlepiej to czuję jak na przykład zapomnę przyjąć wieczorną dawkę a rano budzę się i stan lękowy powoduje że czuję się katowany. Pytanie do długo biorących, czy ktoś z was zauważył że przytył lub tyje biorąc pregabalinę? Nie wiem czy sobie to wkręcam ale mam wrażenie że może to mieć związek z przybieraniem na wadze. Chyba będę prosić mojego lekarza o powolne lądowanie z tym specyfikiem po dwóch latach
  • 1941 / 194 / 0
@Piolun, jeśli o mnie chodzi, to nie zauważyłem tycia podczas brania pregabaliny. Oczywiście tak jak lekarz zapisał (300-0-300). Jak kiedyś ćpałem pregabaline, to nadchodził moment, że łapało mnie potężne gastro, wtedy na pewno zjadałem za dużo. Ale zanim zgłodniałem to zdążyłem już spalić sporo kalorii, bo było mnie wszędzie.
Take DXM and Be Happy
  • 554 / 138 / 0
03 października 2022Piolun pisze:
Pod jakim konrektnie względem pregabalina działa na was negatywnie pamięciowo? Biorę dobowo z przepisu lekarza 600 mg dobowo. Nie powiem, działa p/lękowo, najlepiej to czuję jak na przykład zapomnę przyjąć wieczorną dawkę a rano budzę się i stan lękowy powoduje że czuję się katowany. Pytanie do długo biorących, czy ktoś z was zauważył że przytył lub tyje biorąc pregabalinę? Nie wiem czy sobie to wkręcam ale mam wrażenie że może to mieć związek z przybieraniem na wadze. Chyba będę prosić mojego lekarza o powolne lądowanie z tym specyfikiem po dwóch latach
Zawsze po powrocie do pregabaliny mam gastro i tyje.
  • 593 / 82 / 0
Fajnie to dziala w duzych dawkach (1200mg+) jednak ma duzo negatywow, leb ciezki jak pal drzewa doslownie i jedyne co mozna to lezec i zamknac oczy, przeniesc sie w swiat dysocjacji ale dorzucilem 2 klony i zasnalem. Dzis dorzuce 1 i zobaczymy jak bedzie ale CEVy mi sie spodobaly, mozna powiedziec zasmakowaly a jak wódka smakuje nie powinno sie jej pić %-D
Jestem dość trudny.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.