Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Jak się czujecie po 100ug LSD-25 ?
Za mało ? Za dużo ? Czy w sam raz :)
Ja wiem z własnego doświadczenia że dawka powyżej 125 ug jest za wysoka, zbyt intensywne doznania po 150ug miałem bad trip konkret.
U mnie optymalnie właśnie to 100-120 ug
Także niedoświadczonych userow proszę o rozwagę, !! Za małolata jak chciałem przy kolegach przykozaczyć i zjadłem cały karton Hare Krishna 350ug myślałem że to koniec
Ja na kwasie doszedłem do 400ug i było super. Za to po grzybach (cubensis) 5,5g miałem raz albo 2 bad tripy, a jadłem je w takiej dawce z 6-8 razy. Kwas działa 2x dłużej niż grzyby, to też trzeba wziąć pod uwagę.
Na samotny trip z zamkniętymi oczami czy w naturze.tez dla mnie za słabo
Ale takie 100ug w ciemnym zatłoczonym klubie pełnym nieznajomych , z mroczna muzyka techno fajnie działa.
Przy takiej ilości bodźców jest dla mnie wystarczająco powiem że momentami bardzo mocno.
Masz rację, zgodze się z Tobą. Ja zawsze jak dopale mi mam badtrip lub na pograniczu, stresuje się cały trip.
Za to solo jest ok, dopalić lubię tak 10-12 godzin od zarzucenia wtedy fajny powrót się robi
Zależy od ilości ale poczekałbym minimum 5h aż psychodela trochę się uspokoi.
A i wtedy potrafi zrobić się mocno dziwnie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.